100 TL termal macunu önerisi

artifactr

Kilopat
Daha fazla  
Maksimum bütçem 100 TL fakat 50-60 TL'lik olsa benim için çok daha iyi açıkçası ama tabii ki kalite de istiyorum. Bilemedim, size sormak istedim. Arkadaşlar, ekran kartım ve CPU anormal derecede ısınıyor.

Fiyatları düşükten pahalıya sıraladım ürünleri;
Cooler Master ıc Value V1 55 TL >> https://www.hepsiburada.com/cooler-...epsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla
Wipaste C2 4gr 6 w/m-k alman termal macun 55 TL >> Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar)
Xigmatek PTI-G3606 termal macun 69 TL >> Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Zalman, ZM-STC8 super ıletken 1, 5gr yuksek performansli termal macun 80 TL >> Zalman, Zm-Stc8 Super Iletken 1,5Gr Yuksek Performansli Termal Macun : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Xigmatek Powerful thermal macun 81 TL >> Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ve herkesin önerdiği Arctic MX-4 96 TL >> https://www.amazon.com.tr/Arctic-ACTCP00002B-MX-4-Sürümü-Termal-Macun/dp/B07L9BDY3T/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=6PRNMRKTK7OW&keywords=termal+macun&qid=1645451233&sprefix=termal+macu,aps,201&sr=8-1

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Dediğim gibi, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi ama kalitesi de benim için çok önemli. Dolayısıyla çok kalite farkı varsa 20 TL fazla olsun, pahalı olanı alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MX4 çok iyi.
Amazon'dan almıştım dikkat edin çok sahtesi var
Yeni seri böyle kutulu.

Dosya Ekleri

• 3D2360EB-40F9-4AEC-98F5-0E9AD7EE6297.jpeg
    3D2360EB-40F9-4AEC-98F5-0E9AD7EE6297.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Zalman'la aynı yolda yürümem o derece :D
Bunu al kafan rahat olsun 👍

MX-4 bir tane 4g bitirdim kesinlikle tavsiye ederim. Ve sadece fiyata takılmayın örneğin zalman 1.5 gr iken Mx-4 4 gr yani aslında mx-4 daha uyguna geliyor.

Zalman'la aynı yolda yürümem o derece :D
Bunu al kafan rahat olsun 👍

Teknobiyotik'teki kesin orijinal olanı diyorlardı doğru değil mi? Normalde Amazon'dan almak istiyorum ama bilmiyorum orijinal mi amazon.com.trdeki çünkü Prime'ım var hızlı geliyor.
Aslında satıcısı amazon.com.tr kesin orijinal olması lazım diye biliyorum farklı satıcı olmadığı için ama ne yapsam arkadaşlar? Teknobiyotik'ten mi alayım Amazon da ki güvenilir midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı