Merhaba güzel insanlar, USB çoğaltıcıya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. Fiyat konusunda 100 TL'ye kadar çıkarım ama tabii zorlamaya gerek yok kaliteli, uzun süre götüren olursa gerçekten minnettar kalırım, teşekkürler.
Kullanım amacım öyle HDD, SSD değil.
Öyle dandik mal almak istemiyorum, 2'inci gün elimde kalıyor. Ürün şu an 2 tane dandik çoğaltıcı bozuldu.
7 Port Usb Hub - On/Off Switch Işıklı - Usb Çoklayıcı - Chipli en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Appa 4 Port Hub USB 3.0 Çoğaltıcı Çoklayıcı Si̇yah PG-288 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Baseus Type-C 4 Portlu USB Çoğaltıcı USB Hub Windows Macbook en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Baseus Type-C 4 Portlu USB Çoğaltıcı USB Hub Windows Macbook en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kullanım amacınız nedir? Eğer klavye, fare bağlayacaksanız en ucuzunu alıp geçin.
Hızlı Harici SSD, HDD ve USB bellek bağlarım diyorsanız. Önce USB 3.0 desteği sonrasında harici güç beslemesi gibi özellikler öne çıkıyor.
Kullanım amacınız nedir? Eğer klavye, fare bağlayacaksanız en ucuzunu alıp geçin.
Hızlı harici SSD, HDD ve USB bellek bağlarım diyorsanız. Önce USB 3.0 desteği sonrasında harici güç beslemesi gibi özellikler öne çıkıyor.
Abi USB çogalticiyada 120TL vermezsin bu arada. Çin'den 10TL'ye almiştim hala da götüruyor 1 senedir? Kutu acilim videolarini falan izleyip alabilirsin orada sunucular anlatirlar nasil oldugunu cogalticinin.