100 TL Webcam önerisi

FrostyDP

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 100 TL fiyat bandında alınabilecek en iyi Webcam ne olabilir? Canlı ders için değil. Fiyat da esneme olur ona göre bir şeyler atarsanız sevinirim.

Hocam biraz fazla esnemiş olabilirim ama bu fiyatta olanlarda deneyimlemiş kişi sayısı çok fazla, gündelik kullanım için alttaki ürünü kullanıyorum, çok rahat işimi görüyor, markanın verdiği güvensizlikle ürünün pek alakası yok. Bir de 100 lira olanlar neredeyse aynı kaliteyi veriyorlar şekil değiştirip, aşağıdaki ürünü kendim de kullanıyorum, sorun varsa memnuniyetle yanıtlayabilirim. Yanında a güzel bir tripod geliyor, iyi iş yapıyor, beklediğim dandiklikle alakasız çıktı. Media Markt'tan 200 TL'ye almıştım 2 hafta önce ama uçurmuşlar, Hepsiburada'ya bakabilirsiniz.

Hocam biraz fazla esnemiş olabilirim ama bu fiyatta olanlarda deneyimlemiş kişi sayısı çok fazla, gündelik kullanım için alttaki ürünü kullanıyorum, çok rahat işimi görüyor, markanın verdiği güvensizlikle ürünün pek alakası yok. Bir de 100 lira olanlar neredeyse aynı kaliteyi veriyorlar şekil değiştirip, aşağıdaki ürünü kendim de kullanıyorum, sorun varsa memnuniyetle yanıtlayabilirim. Yanında a güzel bir tripod geliyor, iyi iş yapıyor, beklediğim dandiklikle alakasız çıktı. MediaMarkt'tan 200 TL'ye almıştım 2 hafta önce ama uçurmuşlar, Hepsiburada'ya bakabilirsiniz.

Kameranın verdiği görüntü tatmin edici aslında. 100 TL bandında olanlar dediğin gibi hep aynı. Bunu düşüneceğim bakalım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı