Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 18 Kasım 2018 #1 Fazla büyük olmayan direkt kasaya bağlanan uzun menzilli bir adaptör önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2018
R Regionella Megapat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2018 #2 Tahmini Teslimat Zamanı
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 18 Kasım 2018 #3 Regionella dedi: Tahmini Teslimat Zamanı Genişletmek için tıkla... Anteni olmayan bir adaptör yokmu ama uzun mesafe çekmesi lazım.
Regionella dedi: Tahmini Teslimat Zamanı Genişletmek için tıkla... Anteni olmayan bir adaptör yokmu ama uzun mesafe çekmesi lazım.
C Cemal Gürsel Hectopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 642 Çözümler 1 18 Kasım 2018 #4 Küçük kobra dedi: Anteni olmayan bir adaptör yokmu ama uzun mesafe çekmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Uzun mesafe istiyorsan anten şart. Hatta mümkünse kablolu olanlardan al.
Küçük kobra dedi: Anteni olmayan bir adaptör yokmu ama uzun mesafe çekmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Uzun mesafe istiyorsan anten şart. Hatta mümkünse kablolu olanlardan al.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 19 Kasım 2018 #5 Cemal Gürsel dedi: Uzun mesafe istiyorsan anten şart. Hatta mümkünse kablolu olanlardan al. Genişletmek için tıkla... O zaman fazla büyük olmayan birşey önerebilirmisin ama direk USB den takılan olsun.
Cemal Gürsel dedi: Uzun mesafe istiyorsan anten şart. Hatta mümkünse kablolu olanlardan al. Genişletmek için tıkla... O zaman fazla büyük olmayan birşey önerebilirmisin ama direk USB den takılan olsun.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 19 Kasım 2018 #6 Anten şart değil. Ben bunu kullanıyorum, 2 kat yukarıda olan komşunun interneti full çekiyor.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 19 Kasım 2018 #7 humasettinozlecik dedi: Anten şart değil. Ben bunu kullanıyorum, 2 kat yukarıda olan komşunun interneti full çekiyor.Eki Görüntüle 344973 Genişletmek için tıkla... Full çekiyor ama indirme ve ping değerleri nasıl?
humasettinozlecik dedi: Anten şart değil. Ben bunu kullanıyorum, 2 kat yukarıda olan komşunun interneti full çekiyor.Eki Görüntüle 344973 Genişletmek için tıkla... Full çekiyor ama indirme ve ping değerleri nasıl?
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 19 Kasım 2018 #8 Küçük kobra dedi: Full çekiyor ama indirme ve ping değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet ve gayet iyi, CS:GO oynarken neredeyse ping yok. 20 megabit paket kullanıyor, ben 16'sını alabiliyorum.
Küçük kobra dedi: Full çekiyor ama indirme ve ping değerleri nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet ve gayet iyi, CS:GO oynarken neredeyse ping yok. 20 megabit paket kullanıyor, ben 16'sını alabiliyorum.