100 TL Wi-Fi adaptörü önerisi

hakanaktas

Hectopat
Merhaba, masaüstü bilgisayarım var Wi-Fi özelliği kazandırmak istiyorum. Şöyle uzun ömürlü, maksimum 100TL bazında üzmeyecek kaliteli bir USB Wi-Fi adaptörü önerir misiniz daha önce hiç edinmemiştim o yüzden piyasadaki markaları da ne nasıldır çok bilmiyorum kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

Wi-Fi adaptörler konusunda pek bilgili değilim, o yüzden tavsiye veremeyeceğim ama kendi kullandığım bir yöntemden bahsetmek isterim. Elinizde bir Android telefonunuz varsa onu Wi-Fi'a bağlayıp, sonrasında telefonu USB ile bilgisayara bağlayarak tıpkı bir Wi-Fi adaptör gibi kullanabilirsiniz. Ben bu yöntem ile her gün aktif olarak kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Ha ama ping olayı için arkadaşların da dediği gibi mecbur kablo ile bağlanmalısınız.

Wi-Fi adaptörler konusunda pek bilgili değilim, o yüzden tavsiye veremeyeceğim ama kendi kullandığım bir yöntemden bahsetmek isterim. Elinizde bir Android telefonunuz varsa onu Wi-Fi'a bağlayıp, sonrasında telefonu USB ile bilgisayara bağlayarak tıpkı bir Wi-Fi adaptör gibi kullanabilirsiniz. Ben bu yöntem ile her gün aktif olarak kullanıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Ha ama ping olayı için arkadaşların da dediği gibi mecbur kablo ile bağlanmalısınız.

Ses ve görüntü aktarımı yapabiliyordum da bu yöntemi hiç düşünmemiştim bir araştırayım barış abi sağ olasın :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı