Evime yeni bir internet bağlatmam gerekiyor. Bu internetin yalın, yani ev telefonsuz internet olması lazım. Aylık en fazla 100 TL olan bir paket olması lazım. Bildiğiniz en hızlı yalın internet paketlerini bana önerir misiniz ?
Fiber altyapısı var mı binanızda? Varsa Superonline mi Turk Telekom mu Kablonet mi? Yoksa VDSL/ADSL olarak mı alacaksınız? Taahhüt olup olmaması sizin için önemli mi? Bunlara göre önerelim.
@Eryd Taahhüt olup olmaması önemli değil. Binamda fiber altyapısı olduğunu nasıl sorgulayabilirim ? Ben interneti bireysel olarak kullanacağım. Bu konuda pek fazla bilgim olmadığı için VDSL veya ADSL olarak bir seçim yapamıyorum. Hangisinin benim için daha iyi olacağını söylerseniz çok sevinirim.
@Eryd Türk Telekom'un sitesinden sorguladığımda "Bu lokasyonda Türk Telekom HİPERNET internet hizmetinden faydalanabilirsiniz." dedi ve beni bu paketlerin bulunduğu siteye yönlendirdi Limitsiz İnternet > Lider Kampanya > Evde İnternet > Türk Telekom . Uydunet'in sitesinde ilçe seçme bölümü -ne kadar denesem de- çıkmadı. Superonline'da ise aranmam gerekiyor. Onu şu an yapamam ama yarın yapıp sonucu yazabilirim.