100 TL' ye Güç Kaynağı tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba. Ben yeni bir PSU almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 100TL. Duruma göre arttırabilirim. Bilgisayarımın özellikleri şöyle;

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8300
RAM: Kingston ValueRam 4GB 800Mhz DDR2
GPU: Palit GeForce 9500GT 1GB
PSU: Aopen 300W
Anakart: Gigabyte P41-ES3G
Hangi Güç Kaynağını almalıyım?

Merhaba. Ben yeni bir PSU almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem 100TL. Duruma göre arttırabilirim. Bilgisayarımın özellikleri şöyle;

İşlemci: İntel Core 2 Quad Q8300
RAM: Kingston ValueRam 4GB 800Mhz DDR2
GPU: Palit GeForce 9500GT 1GB
PSU: Aopen 300W
Anakart: Gigabyte P41-ES3G
Hangi Güç Kaynağını almalıyım?

Arkadaşım istersen kullanılmamış bir güç kaynağım var everest 550 watt regular peak 600watt satılık

@Yusuf Beyazkılınç Arkadaşa engel olmak gibi olmasın ama Everestten uzak dur. İsmini duyunca kaç hemen. :D

Ben farklı marka psu larda kullandım bir bu kadar kötülemeniz doğru değil. benim de pc de aynı psu var. ben vat değerlerini ölçtürdüm. sonuç iyi belki siz farklı modeller için söylemişsinizdir ama bendeki psular gerçekten kaliteli.

oldukça da sessiz

Hocam everest kullandım. 350 watt'lık modelinden. Sistemin çektiği enerjiyi msi power hesaplamadan hesaplamıştım. 275 civarı bir değerdi tam hatırlamıyorum fakat yani arada 50 60 watt fark vardı. Sistem tam yükte reset atıyordu. Bu yüzden everest dendi mi kaçarım. İsterse 1000 watt ı 100 lira olsun yine almam.
Amacım senin alışverişini engellemek değil. Yanlış anlama lütfen.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı