vazgecme Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 142 29 Eylül 2020 #11 Asdasgudas dedi: Dahili mikrofon webcam şundan kullanmıştım geçtiğimiz dönem vize zamanı iş gördü. Bulabilirseniz elden alın iyi cihaz Genişletmek için tıkla... Kunllanıyorum idare eder. mic ile kamera birlikte kullanı8ldığımda arkadan biip sesi geliyor anlamış değilim. Sadece ses kaydında sıkıntı yok.
Asdasgudas dedi: Dahili mikrofon webcam şundan kullanmıştım geçtiğimiz dönem vize zamanı iş gördü. Bulabilirseniz elden alın iyi cihaz Genişletmek için tıkla... Kunllanıyorum idare eder. mic ile kamera birlikte kullanı8ldığımda arkadan biip sesi geliyor anlamış değilim. Sadece ses kaydında sıkıntı yok.
sekxwezy Femtopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 6 29 Eylül 2020 #12 Microcase Siyah Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30 Fps Al2543 | Trendyol bu ürünü öneririm
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 29 Eylül 2020 #13 Nieagerams dedi: Mic'den ses gelmiyor. Kamera oldu. Genişletmek için tıkla... Programı açarken Video ve Audio diye iki kısım çıkması lazım, ikisine de tik atın. Bu arada programın en güncel sürümünü buradan mı indirdiniz? Eğer başka bir yerden indirdiyseniz buradan indirip tekrar deneyin.
Nieagerams dedi: Mic'den ses gelmiyor. Kamera oldu. Genişletmek için tıkla... Programı açarken Video ve Audio diye iki kısım çıkması lazım, ikisine de tik atın. Bu arada programın en güncel sürümünü buradan mı indirdiniz? Eğer başka bir yerden indirdiyseniz buradan indirip tekrar deneyin.
sukarge Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #14 sekxwezy dedi: Microcase Siyah Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30 Fps Al2543 | Trendyol bu ürünü öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musun ben de kardeşime almayı düşünüyorum.
sekxwezy dedi: Microcase Siyah Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30 Fps Al2543 | Trendyol bu ürünü öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musun ben de kardeşime almayı düşünüyorum.