Arkadaşlar Dota 2 oynuyorum ve çantadaki eşyalara daha kolay ulaşabilmek için ayarlanabilir tuşları olan bir Mouse almak istiyorum. Biraz araştırdım ve bunu almaya karar verdim:
Ama sizinde önerilerinizi almak istiyorum. Ben de Dota oynuyorum. Dota için onu alma bunu al daha iyi olur dediğiniz bir ürün var mı? Varsa bile fiyatı çok uçmaması lazım bu farenin fiyat aralığında en fazla 100 TL olabilir. Günde 2 saat Dota için 250 TL veremem sonuçta öğrenciyiz. İleride kendi paramı kazanınca belki veririm de şuan maalesef.
Eğer oyunu oynamaya epey alıştıysanız değişiklik yapmanızı pek önermem. Şayet ben de bir Mouse aldım ancak sadece mikrofon için M4 tuşunu kullanıyorum.
Dota 1 hariç şuan Dota 2'yi 750 saat falan oynamışım. Ama Inventory sorun oluyor. X-C-V tuşları baş parmağımın altında ama Z-B-N sorun oluyor. Klavyeden başka tuşlara atasam bile ne kadar kullanabilirim orası muamma. Alırsam alışırım diye düşünüyorum bakalım artık. Bana da G300 güzel gibi geldi.
Artık almış bulunmaktayım. Biraz kurcaladıkça bir tuşa birden fazla görev atayabileceğimi buldum dotada gerçekten iyi oluyor. Örneğin invoker ile chaos meteor atacağım ve E-E-W-R 'ye basmam lazım ama bunları G4 tuşuna koydum basınca tak diye chaos meteor geliyor skillere. Eğer dediğiniz gibi tuşu bozulursa 3 yıl garantisi varmış veririm garantiye logitech firması kullanıcı hatası deyip geri göndermez umarım