merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #11 Sxrean dedi: 100 TL'ye ekran kartı almak neredeyse imkansız ama en azından eski oyunları oynarsınız zaten herhalde zevkine alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ne varsa eskilerde var diyorum. Merdo34 dedi: Üstünü arkadaş cebinden verecek. Genişletmek için tıkla... Hee tamam o zaman
Sxrean dedi: 100 TL'ye ekran kartı almak neredeyse imkansız ama en azından eski oyunları oynarsınız zaten herhalde zevkine alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ne varsa eskilerde var diyorum. Merdo34 dedi: Üstünü arkadaş cebinden verecek. Genişletmek için tıkla... Hee tamam o zaman
Sxrean Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2023 #12 merto14 dedi: Aynen hocam ne varsa eskilerde var diyorum. Hee tamam o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu ekran kartı güncel oyunları açmaya yetiyor.
merto14 dedi: Aynen hocam ne varsa eskilerde var diyorum. Hee tamam o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bu ekran kartı güncel oyunları açmaya yetiyor.
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #13 Sxrean dedi: Hocam bu arada bu ekran kartı güncel oyunları açmaya yetiyor. Genişletmek için tıkla... Aciyorda AMD atloh 2x250 islemcin varsa bir hicsin.
Sxrean dedi: Hocam bu arada bu ekran kartı güncel oyunları açmaya yetiyor. Genişletmek için tıkla... Aciyorda AMD atloh 2x250 islemcin varsa bir hicsin.
Sxrean Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2023 #14 merto14 dedi: Aciyorda AMD atloh 2x250 islemcin varsa bir hicsin. Genişletmek için tıkla... Evet biraz eski hocam
merto14 dedi: Aciyorda AMD atloh 2x250 islemcin varsa bir hicsin. Genişletmek için tıkla... Evet biraz eski hocam