100 TL'ye fan önerisi

VuenxFA

Hectopat
Kasam Thermaltake Versa J23 tg tavanda 2 tane yer var. 12 ve 14 cm takılabiliyor. Max 100 TL'ye (çok az esneme olabilir) bir fan istiyorum çoğu kişi kasamın hava sirkülasyonumun iyi olmadığını söyledi ondan dolayı tavana egzos fan almayı düşünüyorum ne önerirsiniz?

Eklemeyi unutmuşum ben pek anlamıyorum bileşenlerden bu hızın otomatik ayarlanabilen bir model mi? Bir de anakartım MSI Z390'a Pro bunda en fazla kaç tane takılabilir fan ek kablo olmadan?
http://www.hepsiburada.com/m/akasa-...z-fan-ak-fn073--p-BD302517?magaza=Hepsiburada bu nasıldır?

Son düzenleme:
Eklemeyi unutmuşum ben pek anlamıyorum bileşenlerden bu hızın otomatik ayarlanabilen bir model mi? Bir de anakartım MSI Z390'a Pro bunda en fazla kaç tane takılabilir fan ek kablo olmadan?

Kasanız hakkında net bir bilgilendirmeye sahip değilim. Fan kontrolcünüz yoksa Anakart üzerinden fan girişleri yaparsanız bunların devirlerini ayarlayabilirsiniz. Fanları direk güç kaynağı üzerinden bağlarsanız son hızda çalışacaklardır ve kontrol edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…