Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 3 Mart 2022 #11 xKemalC dedi: Ben genelde çok biçimlendirme yaparım iso vs. çok atıyorum hızı ortalama olsa yeterli fakat ucuza aldığım usblerin hepsinde depolama sorunu oldu çalışmıyorlar. Bunu yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... En azından 3.0 olmalı bu devirde
xKemalC dedi: Ben genelde çok biçimlendirme yaparım iso vs. çok atıyorum hızı ortalama olsa yeterli fakat ucuza aldığım usblerin hepsinde depolama sorunu oldu çalışmıyorlar. Bunu yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... En azından 3.0 olmalı bu devirde
Alyven Kilopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 3 Mart 2022 #12 Araseksi dedi: En azından 3.0 olmalı bu devirde. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak yüksek depolama istiyorsanız bu fiyatta pek bir seçenek yok maalesef.
Araseksi dedi: En azından 3.0 olmalı bu devirde. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ancak yüksek depolama istiyorsanız bu fiyatta pek bir seçenek yok maalesef.
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 3 Mart 2022 #13 Araseksi dedi: En azından 3.0 olmalı bu devirde Genişletmek için tıkla... Olsa da maalesef bilgisayarım desteklemiyor. Gerçekten kararsız kaldım.
Araseksi dedi: En azından 3.0 olmalı bu devirde Genişletmek için tıkla... Olsa da maalesef bilgisayarım desteklemiyor. Gerçekten kararsız kaldım.
Alyven Kilopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 3 Mart 2022 #14 xKemalC dedi: Olsa da maalesef bilgisayarım desteklemiyor. Gerçekten kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız desteklemiyorsa zaten daha yüksek depolamaya sahip olanı almak çok daha mantıklı bence.
xKemalC dedi: Olsa da maalesef bilgisayarım desteklemiyor. Gerçekten kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız desteklemiyorsa zaten daha yüksek depolamaya sahip olanı almak çok daha mantıklı bence.
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 3 Mart 2022 #15 Alyven dedi: Bilgisayarınız desteklemiyorsa zaten daha yüksek depolamaya sahip olanı almak çok daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı bozulmayan bir ürün arıyorum. Muhtemelen dediğinizi alacağım.
Alyven dedi: Bilgisayarınız desteklemiyorsa zaten daha yüksek depolamaya sahip olanı almak çok daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Ondan dolayı bozulmayan bir ürün arıyorum. Muhtemelen dediğinizi alacağım.
Alyven Kilopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 3 Mart 2022 #16 xKemalC dedi: Ondan dolayı bozulmayan bir ürün arıyorum. Muhtemelen dediğinizi alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir sıkıntısını görmedim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.
xKemalC dedi: Ondan dolayı bozulmayan bir ürün arıyorum. Muhtemelen dediğinizi alacağım. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir sıkıntısını görmedim gönül rahatlığı ile alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.