Y yusufkaya14 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben PC için PS3 kolu almak istiyorum (kablolu) ama seçmekte zorlanıyorum. 100 TL önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, ben PC için PS3 kolu almak istiyorum (kablolu) ama seçmekte zorlanıyorum. 100 TL önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.170 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #2 Piranha veya jwin'i ucuz diye biliyorum. Piranha arada A101'e geliyor. Jwin'i de internetten bulabilirsin.
Piranha veya jwin'i ucuz diye biliyorum. Piranha arada A101'e geliyor. Jwin'i de internetten bulabilirsin.
Y yusufkaya14 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #3 GMC Denali dedi: Piranha veya jwin'i ucuz diye biliyorum. Piranha arada A101'e geliyor. Jwin'i de internetten bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... tam olarak isimlerini söyleyebilir misin
GMC Denali dedi: Piranha veya jwin'i ucuz diye biliyorum. Piranha arada A101'e geliyor. Jwin'i de internetten bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... tam olarak isimlerini söyleyebilir misin
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.170 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #4 yusufkaya14 dedi: tam olarak isimlerini söyleyebilir misin Genişletmek için tıkla... Herhangi bir model ismi yok, tek modelleri var zaten. Piranha veya Jwin oyun kolu yazsan çıkar.
yusufkaya14 dedi: tam olarak isimlerini söyleyebilir misin Genişletmek için tıkla... Herhangi bir model ismi yok, tek modelleri var zaten. Piranha veya Jwin oyun kolu yazsan çıkar.