100 TL'ye Gaming Klavye Mouse Önerisi

100 TL ye adam gibi bir gamer ekipman bulamazsın. Ayrıca bulsan bile diğer ürünlerin yerini tutmaz. İmza'da ki ekipmanlara bakabilirsin.

Konuyla alakası olmayan başlık nedeniyle 1 hafta engel aldım. Düzenlemeye baktığımda klavye mouse önerisi olan başlığı sadece "100tlye" klavye mouse önerisi olarak düzenlenmiş ki ben 100 tlyi konu içeriğinde zaten belirtmiştim umarım engelleyen kişi bu mesajı görür...

30 lira daha koyup cm storm devastator set almanı şiddetle öneriyorum, lakin frisby everesy gibi deyim yerindeyse dandik markaları öneren arkadaşlar daha önce "5 liralık" diyerekten tabir ettiğimiz ortalamanın üstünde ne fare nede klavye kullanmışlardır.Ben fps oyuncusuyum gerek bf3 gerek cs.go yeri geldi 2 yıl dead adder v2 kullandım kinzu kullandım yeri geldi razer 2013 kullandım ve yeri geldi kana kullandım ve a4 tech x7 serisinide kullandım, en uygun gerek ledli gerek performans açısından cm devastatir set.

Teşekkürler düşüneceğim.

2 yildir x7 f3 kullaniyorum sapasaglam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…