100 TL'ye Gaming Mouse önerisi

qwertyy07

Decapat
100 TL bütçeye sahibim. CS:GO için alıyorum. Şu an için aklımda Bloody V7M ve A4 Tech XL 750BH var. G300S alacaktım fakat elime küçük geldiği için vazgeçtim. Şu anlık Bloody'e daha yakınım. Core makrolarını kullanmayacağım zaten. Şu an elimde olan Mouse ani reflekslerde takılma yaptığı için değiştirme zorunluluğu duyuyorum. Önerir misiniz Bloody V7'yi CS:GO için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody gibi bi markanın çöp olabileceğini düşünmüyorum.
"Çin'de günde 1 dolara çalışıyorlar" diye yapılan haberler vardır, bilir misin? O işçilerin yaptığı farelerdir işte. Merdivenaltı, hangi sensörü kullandığı belli olmayan, sürekli bozulan çöp farelerdir.

Logitech gibi bir markayla kıyas dahi edilemeyecek kadar berbattır.

Çok istiyorsan alabilirsin lakin 6 aylık eğlence için 100 TL'ni çöpe atmış olursun. Kalite, kalite, kalite.

"Çin'de günde 1 dolara çalışıyorlar" diye yapılan haberler vardır, bilir misin? O işçilerin yaptığı farelerdir işte. Merdivenaltı, hangi sensörü kullandığı belli olmayan, sürekli bozulan çöp farelerdir.

Logitech gibi bir markayla kıyas dahi edilemeyecek kadar berbattır.

Çok istiyorsan alabilirsin lakin 6 aylık eğlence için 100 TL'ni çöpe atmış olursun. Kalite, kalite, kalite.
100 TL veresim bile gelmezken bir fareye 150 TL'yi hiç veremem. Yine de teşekkür ederim öneriniz için.

Ben de bunu anlamıyorum işte. İnsanlar 100 TL'yi bir fareye vermeye kıyamıyor. Kesinlikle anlıyorum, herkesin ihtiyaçları farklıdır. Lakin niçin böyle berbat fareler alıp paranızı gerçek manada çöpe atıyorsunuz, hiç anlamıyorum.

Gerçekten güzel bir fare istiyorsanız dediğimi düşünün. Arada indirimler oluyor, şanslıysanız o fiyata alabilmeniz olası. Yine de birkaç TL daha kenarı koymanızı tavsiye ederim. Dolar 4.8 TL.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı