ErDweaq Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 262 8 Ocak 2023 #11 hamzzkkaya dedi: Ben gayet memnun kaldım SN-140M alabilirsin yani fiyat açısından gayet ucuz ve kullanışlı. Tek sorun hoparlör kullanıyorsan hoparlörden biraz uzak durmalı ses engelleyici yok. Ek olarak sende biraz yakın durmalısın sesini iyi iletebilmesi için. Genişletmek için tıkla... Konuşurken falan eğiliyor musun? Oyun oynarken, aynı zamanda konuşabiliyor musun? Ve ses için Denetim Masası'ndan ayar falan yapıyor musun?
hamzzkkaya dedi: Ben gayet memnun kaldım SN-140M alabilirsin yani fiyat açısından gayet ucuz ve kullanışlı. Tek sorun hoparlör kullanıyorsan hoparlörden biraz uzak durmalı ses engelleyici yok. Ek olarak sende biraz yakın durmalısın sesini iyi iletebilmesi için. Genişletmek için tıkla... Konuşurken falan eğiliyor musun? Oyun oynarken, aynı zamanda konuşabiliyor musun? Ve ses için Denetim Masası'ndan ayar falan yapıyor musun?
hamzzkkaya Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #12 ErDweaq dedi: Konuşurken falan eğiliyor musun? Oyun oynarken, aynı zamanda konuşabiliyor musun? Ve ses için Denetim Masası'ndan ayar falan yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Ayara gerek yok direkt olarak bağlanıyo her yerde hatasız kullanabiliyosun üzerinde açma kapama tuşu sayesinde sorunda yaşamıyosun
ErDweaq dedi: Konuşurken falan eğiliyor musun? Oyun oynarken, aynı zamanda konuşabiliyor musun? Ve ses için Denetim Masası'ndan ayar falan yapıyor musun? Genişletmek için tıkla... Ayara gerek yok direkt olarak bağlanıyo her yerde hatasız kullanabiliyosun üzerinde açma kapama tuşu sayesinde sorunda yaşamıyosun