Genereal Centipat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 16 5 Mart 2021 #1 Blue switch klavye almak istiyorum fakat bütçe sıkıntısı çekiyorum. Elimde Rampage KB-R74 var. KB-R18 için KB-R74 +100 TL maksimum limitim. Düşünceleriniz neler? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Blue switch klavye almak istiyorum fakat bütçe sıkıntısı çekiyorum. Elimde Rampage KB-R74 var. KB-R18 için KB-R74 +100 TL maksimum limitim. Düşünceleriniz neler?
CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 5 Mart 2021 #2 Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri İlla mekanik istemem diyorsanız bunu alın, Rampage gibi markalara yönelmeyin.
Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri İlla mekanik istemem diyorsanız bunu alın, Rampage gibi markalara yönelmeyin.
Genereal Centipat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 16 5 Mart 2021 #3 CaTchUp dedi: Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri İlla mekanik istemem diyorsanız bunu alın, Rampage gibi markalara yönelmeyin. Genişletmek için tıkla... Mekanik istiyorum.
CaTchUp dedi: Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri İlla mekanik istemem diyorsanız bunu alın, Rampage gibi markalara yönelmeyin. Genişletmek için tıkla... Mekanik istiyorum.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Mart 2021 #4 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com