Hocam metreyi bulamıyorum şu anda. Bulunca ölçeceğim. Tam emin değilim ama sanki 70x30 olursa klavyenin yarısında kalır gibi. 40x30 daha mantıklı geliyor nedense. İkisini de daha önceden kullanmadım bu arada herhangi bir deneyimim yok. 40X30 olursa sadece mause tarafında kullanırım.70x30 olur gibi. Ölçüler elinde yok mu? 19.90 daha çıkman lazım.![]()
Xrades Mor Uzay 70x30 Cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Xrades Mor Uzay 70x30 Cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Küçük olarak,Hocam metreyi bulamıyorum şu anda. Bulunca ölçeceğim. Tam emin değilim ama sanki 70x30 olursa klavyenin yarısında kalır gibi. 40x30 daha mantıklı geliyor nedense. İkisini de daha önceden kullanmadım bu arada herhangi bir deneyimim yok. 40X30 olursa sadece mause tarafında kullanırım.
Yani 70x30 o kadar küçük durmaz.Hocam sizce boyut olarak hangisi daha mantıklı masam için.
Anladım ama yarısı klavyenin altında kalır gibi geliyor bana ve öyle de rahatsız etmez mi?Yani 70x30 o kadar küçük durmaz.
Küçük bir hesap yapmanız lazım. Ona göre alınabilir.Anladım ama yarısı klavyenin altında kalır gibi geliyor bana ve öyle de rahatsız etmez mi?
Sizin tavsiyeniz 70x30 değil mi?Küçük bir hesap yapmanız lazım. Ona göre alınabilir.
Tavsiyem ikisi de hangisini alacaksan. İkisi de gayet güzel, pek farkları yok.Sizin tavsiyeniz 70x30 değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.