HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2013 #1 Benim aklımda bu var. Bu ürünü kullananız vardır belki Ozone Gaming Attack Snow Stereo Kulaklık - Bilgisayar - Hepsiburada.com Ama sizden de önerileri alıcam. İyi mi kimse eleştiride bulunmadı 3 gündür, satın almaya değecek bir ürün mü?
Benim aklımda bu var. Bu ürünü kullananız vardır belki Ozone Gaming Attack Snow Stereo Kulaklık - Bilgisayar - Hepsiburada.com Ama sizden de önerileri alıcam. İyi mi kimse eleştiride bulunmadı 3 gündür, satın almaya değecek bir ürün mü?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Şubat 2013 #2 Markayı ilk defa duydum. Creative'in beyaz bir modeline beznetmişler. Kalitesi hakkında bilgim yok. Yabancı sitelerde incelemesi var mı bakıyorum... CS:S için almış bir oyuncu ve uzun süre kullanımda da gayet iyiymiş.
Markayı ilk defa duydum. Creative'in beyaz bir modeline beznetmişler. Kalitesi hakkında bilgim yok. Yabancı sitelerde incelemesi var mı bakıyorum... CS:S için almış bir oyuncu ve uzun süre kullanımda da gayet iyiymiş.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2013 #3 Burak Alkan dedi: Markayı ilk defa duydum. Creative'in beyaz bir modeline beznetmişler. Kalitesi hakkında bilgim yok. Yabancı sitelerde incelemesi var mı bakıyorum... CS:S için almış bir oyuncu ve uzun süre kullanımda da gayet iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Ben de Counter Strike 1.6 için alıyorum diyebilirim, en yakın zamanda siparişini vericem. Teşekkürler NOT: Ozone aslında bilinen bir marka en azından ben ürünlerini biliyorum, Gaming ürünleri var baya da rağbet gören bir marka sanırsam
Burak Alkan dedi: Markayı ilk defa duydum. Creative'in beyaz bir modeline beznetmişler. Kalitesi hakkında bilgim yok. Yabancı sitelerde incelemesi var mı bakıyorum... CS:S için almış bir oyuncu ve uzun süre kullanımda da gayet iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Ben de Counter Strike 1.6 için alıyorum diyebilirim, en yakın zamanda siparişini vericem. Teşekkürler NOT: Ozone aslında bilinen bir marka en azından ben ürünlerini biliyorum, Gaming ürünleri var baya da rağbet gören bir marka sanırsam