YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 2 Mart 2021 #11 gursel aydin dedi: Bana göre. Bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Çocuk dövecek
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 2 Mart 2021 #12 PuMaT dedi: Sorun yok. Merak ettim. Bu bütçelerdeki birçok kulaklığı inceledin mi? Veya bir karşılaştırması var mı? Kafana göre en iyisi diyerek arkadaşı yanlış bilgilendirmiyorsundur inşallah. Genişletmek için tıkla... Bu bütçelerde çoğu kulaklığı kullandım en memnun kaldığım bu oldu. 200 TL'lik çoğu kulaklığı tokatlar.
PuMaT dedi: Sorun yok. Merak ettim. Bu bütçelerdeki birçok kulaklığı inceledin mi? Veya bir karşılaştırması var mı? Kafana göre en iyisi diyerek arkadaşı yanlış bilgilendirmiyorsundur inşallah. Genişletmek için tıkla... Bu bütçelerde çoğu kulaklığı kullandım en memnun kaldığım bu oldu. 200 TL'lik çoğu kulaklığı tokatlar.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 2 Mart 2021 #13 gursel aydin dedi: Bu bütçelerde çoğu kulaklığı kullandım en memnun kaldığım bu oldu. 200 TL'lik çoğu kulaklığı tokatlar. Genişletmek için tıkla... Hangileri mesela? Ona göre biz de bilgilenmiş oluruz.
gursel aydin dedi: Bu bütçelerde çoğu kulaklığı kullandım en memnun kaldığım bu oldu. 200 TL'lik çoğu kulaklığı tokatlar. Genişletmek için tıkla... Hangileri mesela? Ona göre biz de bilgilenmiş oluruz.
gursel aydin Picopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 554 Çözümler 1 2 Mart 2021 #14 PuMaT dedi: Hangileri mesela? Ona göre biz de bilgilenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Sana ayıracak daha fazla vaktim yok delikanlı.
PuMaT dedi: Hangileri mesela? Ona göre biz de bilgilenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Sana ayıracak daha fazla vaktim yok delikanlı.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 2 Mart 2021 #15 gursel aydin dedi: Sana ayıracak daha fazla vaktim yok delikanlı. Genişletmek için tıkla... Delikanlı falan ne alaka? Madem ayıracak vaktin yok neden hala muhatap oluyorsun? Gerçekten garip insanlar var.
gursel aydin dedi: Sana ayıracak daha fazla vaktim yok delikanlı. Genişletmek için tıkla... Delikanlı falan ne alaka? Madem ayıracak vaktin yok neden hala muhatap oluyorsun? Gerçekten garip insanlar var.