100 TL'ye oyun önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
Aklımda 4 tane oyun var. Başka oyun önerebilirsiniz. Tek oyun önermek zorunda değilsiniz. Fiyatı 100 TL'yi biraz geçebilir.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Normal sürümünü bayağı bir süre oynadım. 800 saatten fazla oynama sürem vardır. Gerek oyun konsolunda gerekse PC'de bitirdim ama bu sürümünü hiç oynamadım. Normal sürümünü uzun bir süre oynamak istemiyorum. Bu sürüm pek farklı gözükmüyor. Çoğu kişi modlarla daha iyi grafik yapılabileceğini söylüyor. Sizce normal sürümden sıkılan birisinin Special Edition sürümünü alması mantıklı mı? Vuruş hissiyatı falan gelişti mi?
  • Horizon Zero Dawn™ Complete Edition
Bu oyunu PS4'te bitirdim. PC'de tekrar oynamaya değer mi?
  • Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy
Platform oyunlarını severim ama bir Steam yorumunda nostaljik bağınız yoksa almayın demiş. Daha önce PS1 ve emülatörle oynadım ama herhangi bir şekilde nostaljik bağım yok. Sizce alınır mı?
  • A Plague Tale: Innocence
Bu oyun hakkında fikrim yok. Yorumları güzel diye listeye aldım. Hikayesi güzelse alabilirim.

Horizon tekrar oynanmaya değmeyecek bir oyun. Crash ise sakin biri değilseniz sisteminizi sinirden doblo ile üstünden geçme hissiyatı uyandıracak kanser derecede zor bir oyun.

1-Horizon Zero Dawn'ı zaten PS4'de bitirmişsiniz, hiç gerek yok. Tekrar oynamalık bir oyun değil.

2-The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition oyununu ise ben oynamadım ancak oynayanların çok beğendiği bir oyun. Bu yüzden düşünülebilir.

3-Crash Bandicoot ise denildiği gibi, pek bir bağ yoksa almaya gerek yok.

A Plague Tale: Innocence hakkında bilgim yok.

Yani listeden alınabilir dediğim tek oyun The Elder Scrolls V: Skyrim.

Onun dışında standart edition 87 TL olan Doom Eternal öneririm.
Çok önerdim biliyorum ama efsane oyun

A Plague Tale: Innocence hikayesi idare eder, oynanışı çok çeşitli olmayan bir oyun. Ben zamanında Epic Games'ten bedavaya almıştım ama 100 lira verilir mi emin olamadım.

Zor olması sıkıntı değil diyorsanız Celeste'e bakılabilir. Şu an 31 TL ama indirimlerde 7,75 TL'ye düşüyor. İsterseniz bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…