M Minipat Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 37 9 Temmuz 2020 #1 Hazır, Steam'de indrimler bitecekken 100 TL bütçe ile oyunlar önerirseniz sevinirim.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #2 Önem sırasına göre yıldız ekledim: 5 Yıldız Katana ZERO -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Yıldız Hotline Miami (Sadece ilk oyun.) Hollow Knight Dead Cells Ori and the Will of the Wisps Celeste The Messenger Cuphead -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 Yıldız My Friend Pedro Guacamelee! 1-2 Ori and the Blind Forest Blasphemous Spec Ops: The Line -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 Yıldız Salt and Sanctuary Death's Gambit Hyper Light Drifter
Önem sırasına göre yıldız ekledim: 5 Yıldız Katana ZERO -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Yıldız Hotline Miami (Sadece ilk oyun.) Hollow Knight Dead Cells Ori and the Will of the Wisps Celeste The Messenger Cuphead -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 Yıldız My Friend Pedro Guacamelee! 1-2 Ori and the Blind Forest Blasphemous Spec Ops: The Line -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 Yıldız Salt and Sanctuary Death's Gambit Hyper Light Drifter
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.847 Çözümler 16 9 Temmuz 2020 #3 Dishonored 2, Resident Evil 7 Biohazard ve Mortal kombat 11 kaliteli oyunlardır, bunları sepetine ekleyince 4 TL kalıyor.
Dishonored 2, Resident Evil 7 Biohazard ve Mortal kombat 11 kaliteli oyunlardır, bunları sepetine ekleyince 4 TL kalıyor.
M Minipat Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 37 9 Temmuz 2020 #4 Ben de Far Cry 5 ve Witcher 3 düşündüm ama 3. olarak ne alsam bilmiyorum.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.847 Çözümler 16 9 Temmuz 2020 #5 Outlast 2 alabilirsin.
M Minipat Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 37 9 Temmuz 2020 #6 Perceival dedi: Outlast 2 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir şey önerecek olsan? Korku oyunlarıyla pek ilgilenmem de.
Perceival dedi: Outlast 2 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir şey önerecek olsan? Korku oyunlarıyla pek ilgilenmem de.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.847 Çözümler 16 9 Temmuz 2020 #7 Ne kadar kalıyor tam olarak.
M Minipat Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 37 9 Temmuz 2020 #8 Perceival dedi: Ne kadar kalıyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... 24,76
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.847 Çözümler 16 9 Temmuz 2020 #9 Ne tarz oyunlar seversin? Dying Light önerebilirim, kaliteli oyundur.
M Minipat Femtopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 37 9 Temmuz 2020 #10 Perceival dedi: Ne tarz oyunlar seversin? Dying Light önerebilirim, kaliteli oyundur. Genişletmek için tıkla... Atmosferi güzel, macera türleri ya da hikayesi iyi olan oyunları severim. Rise of The Tomb Raider mesela karşıma çıktı.
Perceival dedi: Ne tarz oyunlar seversin? Dying Light önerebilirim, kaliteli oyundur. Genişletmek için tıkla... Atmosferi güzel, macera türleri ya da hikayesi iyi olan oyunları severim. Rise of The Tomb Raider mesela karşıma çıktı.