100 TL'ye tişört önerisi

KannHeil

Hectopat
Arkadaşlar, tişörtler veya tişörtler almaya karar verdim. Tabii ki her şeyde olduğu gibi Technopat'a sorulmadan alınmaz. Kendi zevkinize göre baskılı olursa daha iyi olur. Pull&Bear, Mavi, LC Waikiki, Bershka gibi markalardan tişört başına 100 TL'yi geçmeyecek tişört veya tişörtler önerir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ne yap biliyor musunuz?
Erkek iseniz siyah kadın iseniz beyaz bir t-short alın ve tsort baskı yapan yerlere gidin resim değil yazı kesim yapıyorlar şekil desen sevdiğiniz sanatcının imzası dövmesi ne bileyim imgesi neyse onu yaptırın çok havalı oluyor.
Ben sevdiğim oyunun simgesini arkama yaptırmıştım o oyunu bilen herkes nereden aldın diye sormuştu.

Hakikaten T-shirt almışım diyeceğiniz kadar kaliteli kumaşlara sahip ben 4 adet aldım. Tavsiye edeceklerim şunlar:

E-mail grubuna üye olursan indirim kodu veriyorlar. Emin ol kalitesinden dolayı asla pişman olmazsın.

Arkadaşlar, tişörtler veya tişörtler almaya karar verdim. Tabii ki her şeyde olduğu gibi Technopat'a sorulmadan alınmaz. Kendi zevkinize göre baskılı olursa daha iyi olur. Pull&Bear, Mavi, LC Waikiki, Bershka gibi markalardan tişört başına 100 TL'yi geçmeyecek tişört veya tişörtler önerir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.
Hocam ben size aksesuarix sitesini öneririm. Kendim buradan alışveriş yapıyorum ve çok memnunum. Çok güzel kıyafetleri var.
Site: Aksesuarix - Türkiye´nin En Büyük Online Giyim Ve Aksesuar Mağazası
Önerdiğim tişört: Glory Oversize Erkek Tişört TG598SY, Ghedto, TG598SY

Benim kendi mağazam var inceleyebilirsin ekonomik fiyat/performans %100 pamuklu baskılı t-shirtler satıyorum. Beğendiğin olursa Technopat'a özel kıyak da geçerim :D

Benim kendi mağazam var inceleyebilirsin ekonomik fiyat/performans %100 pamuklu baskılı t-shirtler satıyorum. Beğendiğin olursa Technopat'a özel kıyak da geçerim :D

Baskıyı neyle yapıyorsunuz hocam? Baskı kaliteli mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı