Arkadaşlar, tişörtler veya tişörtler almaya karar verdim. Tabii ki her şeyde olduğu gibi Technopat'a sorulmadan alınmaz. Kendi zevkinize göre baskılı olursa daha iyi olur. Pull&Bear, Mavi, LC Waikiki, Bershka gibi markalardan tişört başına 100 TL'yi geçmeyecek tişört veya tişörtler önerir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.
Bence ne yap biliyor musunuz?
Erkek iseniz siyah kadın iseniz beyaz bir t-short alın ve tsort baskı yapan yerlere gidin resim değil yazı kesim yapıyorlar şekil desen sevdiğiniz sanatcının imzası dövmesi ne bileyim imgesi neyse onu yaptırın çok havalı oluyor.
Ben sevdiğim oyunun simgesini arkama yaptırmıştım o oyunu bilen herkes nereden aldın diye sormuştu.
Yumuşacık, ferah ve konforlu kumaşı ile bahar ayları başta olmak üzere her mevsim için uygundur.Nakış tasarımında kullanılan özel iplik sayesinde yıldızlar ve ay karanlıkta parlar. Unisex, her yaş ve bedene uygun olarak üretilmiştir.
Arkadaşlar, tişörtler veya tişörtler almaya karar verdim. Tabii ki her şeyde olduğu gibi Technopat'a sorulmadan alınmaz. Kendi zevkinize göre baskılı olursa daha iyi olur. Pull&Bear, Mavi, LC Waikiki, Bershka gibi markalardan tişört başına 100 TL'yi geçmeyecek tişört veya tişörtler önerir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.
Benim kendi mağazam var inceleyebilirsin ekonomik fiyat/performans %100 pamuklu baskılı t-shirtler satıyorum. Beğendiğin olursa Technopat'a özel kıyak da geçerim
Benim kendi mağazam var inceleyebilirsin ekonomik fiyat/performans %100 pamuklu baskılı t-shirtler satıyorum. Beğendiğin olursa Technopat'a özel kıyak da geçerim