100 TL'ye Vatan'dan mikrofonlu kulaklık önerisi

Daha fazla  
Vatan'dan alma sebebim her yerde mağazası olması. İnternetten alış veriş yapamıyorum, onun dışında mikrofonu cızırtı yapmasın, bir de bir sorum var tüm kulaklıklar da ses kasmak yani sanki o ortamdaymış gibi ses geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kasmak istiyorsan Logitech G230 modelini tercih edebilirsin. Giriş seviyesinde bir kulaklık. Daha uygun olan kulaklıklar ile malesef iyi bir performans olman çok zor.

Ses kasmak istiyorsan Logitech G230 modelini tercih edebilirsin. Giriş seviyesinde bir kulaklık. Daha uygun olan kulaklıklar ile malesef iyi bir performans olman çok zor.
Logitech G230 100 TL nerede satılıyor merak ediyorum doğrusu? Satılsa bile bilgisayarda harici ses kartı olmadan veya kulaklığa bağlamadan ses kartı bağlamadan mikrofonunu kullandığında dip ses çok çıkıyor. Mikrofonu çöp bir kulaklık.
Hem sesi iyi olsun hemde mikrofonu cızırtı yapmasın diyorsan Vatandan bulamazsın ki dolar şuan bu seviyelerde iken internetten bile 100 TL'ye bulman zor. Gamepower Magnus V2 bunu buldum en ucuz mikrofonu nasıl bilemiyorum.

Son düzenleme:
Hem sesi iyi olsun hemde mikrofonu cızırtı yapmasın diyorsan Vatandan bulamazsın ki dolar şuan bu seviyelerde iken internetten bile 100 TL'ye bulman zor. Gamepower Magnus V2 bunu buldum en ucuz mikrofonu nasıl bilemiyorum.
100 TL'ye olmaz diyorsanız bütçe sınırsız olsun yeter ki dediğim özellikler olsun.

100 TL'ye olmaz diyorsanız bütçe sınırsız olsun yeter ki dediğim özellikler olsun.
Forumdaki kişilerin %80'i bu markayı önermiyor fakat şu an önerebileceğim tek marka o. "Gamepower Medusa 7.1" bu kulaklığı alabilirsin. Vatanda fiyatı ne kadar bilmiyorum ama internette 170-230 TL arası değişiyor. Bu arada Black Friday geliyor belki o zaman indirim falan yapılır daha ucuza alabilirsin.

Ben ikinci el almanı tavsiye ederim. Sıfır olarak 100 TL gibi bir fiyata kulaklık almazsın.

Hocam verdiğiniz kulaklık Vatan'da yok Teknosa'ya da baktım, o tür mağazadan gidip alabileceğim başka bir öneriniz var mı?

Daha uygun Arctis 3 alabilirsiniz. Arctis serisi kendini mikrofonda kanıtladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…