100 TL'yi aşmayacak İnternet servis sağlayıcı önerisi

244012

Hectopat
Makaleler
7
Yukarıda dediğim şekilde bir sağlayıcı önerebilir misiniz? Superonline önerirseniz sizce TV+ ile alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda dediğim şekilde bir sağlayıcı önerebilir misiniz? Superonline önerirseniz sizce TV+ ile alınabilir mi?
Bende dediğin paketin aynısı var.Eğer TV den pek bir beklentin yoksa:Film maç vs. seni idare edebilir.
Ama internet konusunda olduğun yere bağlı olarak hızın değişir.
Benim internetim:35 download 5 upload olmak üzere 89 TL.

Turknet. Ucuz ve fiyatına göre en iyi hızları veren firma. Katılmayı düşünürseniz, arkadaş daveti yollayabilirim ? Bu sayede 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.

Turknet kullanıyorum 1 yıldır. Gayet güzel ve 65 TL. Katilirsaniz arkadaş davet kodu ile 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz. Öneririm.

Altyapiniz varsa turksat kablonet oneririm 100 mbps akilli sinirsiz ust paket tv butun sinema kanallari 89 lira cihaz kiralariyla beraber 19-24 arasi 25 mbps e dusuyor fiyat acisindan gayet guzel

TürkNet öneren arkadaşlar neye göre öneriyorlar acaba? Ben neredeyse 2 ay olacak kullanalı sadece 1. ayda sorun yoktu daha sonra şu 25 gündür her akşam 20.00 ile 24.00 arası ping sorunu ve hız dalgalanması var ve bu birçok kullanıcıda var.

UyduNet süperdir 5 yıl kullandım, taşınınca oturduğum yerde olmadığı için kapattırmak zorunda kaldım.

Bu sorun sadece Türknet'te yok. Son bir ayda sırf bu yüzden 3 sağlayıcı değiştirdim. Hepsinde de aynı sorun oldu. Turk Telekom altyapısıyla alakalı bir durum bu bahsettiğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…