100 TL'yi Aşmayacak Oyun İçin Mouse Önerisi

Artı olarak benim masa biraz dardır hocam. Ondan çok zorlanıyorum. Yoksa hakikaten G300 ve G400s harika mouselar üstelik Logitech kalitesi ve satış sonrası hizmeti tartışılmaz. Ama maalesef ki Logitech'in kablosuz modelleri aşırı pahallı. Bu arada attığınız mouse baya güzel geldi hocam boyutlarından bişey anlamadım ama nasıldır büyük müdür ?

Ele tam oturur ve tam kavrama sağlar. Bu türde olan mause hedefi vururken başa isabet oranını artırır.

Ele tam oturur ve tam kavrama sağlar. Bu türde olan mause hedefi vururken başa isabet oranını artırır.
Hocam hakikaten mouse güzel duruyor. Kutu açılımı videosuna da baktım hakikaten görünümü güzel. Yanılmıyor isem solda iki adet atanabilir tuş var değil mi ? Birini K tuşu olarak diğerini Shift tuşu olarak ayarlayabilirim değil mi ?

Edit: Hocam optik ile lazer arasındaki fark nedir acaba ?

Ayarlama vardır, yanda iki tuş olduktan sonra.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi akşamlar.

Oyun içinse kablosuz almamanı tavsiye ederim. Oyuncu mouse ve kablosuz saçma geliyor. Kablosuz önermiyorum. Kablolu logitech almalısın. G100'den memnun değil misin ?

Oyun içinse kablosuz almamanı tavsiye ederim. Oyuncu mouse ve kablosuz saçma geliyor. Kablosuz önermiyorum. Kablolu logitech almalısın. G100'den memnun değil misin ?
Memnun olduğum kısmı hakikaten 19 TL'ye iyi bir deneyim vermesi. Ama hem kablolu olması hemde yanında kısayol tuşlarının olmayışı olumsuz etkilerinden maalesef. Kablolu bencede çok iyi ama işte laptop kullanıcısıyım hem kablosuz rahat bir mouse deneyimi hemde kısayol tuşları atayabileceğim bir mouse planlıyorum. Logitech'in bu ayarlarda mouseları 200 TL'den başlamakta. TRUST GXT 120 Kablosuz Oyun Mouse Mouse & Mouse Pad Buradaki mouse'u düşünmekteyim. İsteklerimi karşılayacak bir mouse gibi geldi.

Edit: Dediğim gibi Logitech'in aradığım özellikteki mouseları 200 TL ve üzerinden başlıyor. Ama gerçekten değecekse yaza kadar bekleyip alabilirim. Ama gerçekten fark edecekse mesela Trust GXT 120 5 ay pil ömrü Logitech G602 1 sene pil ömrü gibi ise arasındaki farkın kuruşu kuruşuna değecek bir ürün ise o zaman yaza kadar beklerim artık.
LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE - Teknosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…