100₺ Wi-Fi ve Bluetooth alıcısı önerisi

Aytuğ

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta yazdığım gibi masaüstü bilgisayara Wi-Fi ve Bluetooth combo veya ayrı ayrı alıcılar almak istiyorum. İnternet hızı 100Mbps olmalı minimum. Bluetooth kısmında ise Xbox One S Controller kullanıyorum, aynı zamanda Bluetooth kulaklığım var. Gecikme değeri çok düşük olan bir Bluetooth'a ihtiyacım var yani. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe konusunda piyasaya çok hakim değilim ama 100₺ civarı diyelim, gerekli olursa 150₺ye kadar yolu ama buradan sonrasında çok çok kalite farkı olmadıkça bu bütçeyi aşmasın lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Anakart Gigabyte B450m S2H bu arada

Son düzenleme:
İkisi bir arada Türkiye'de pek bulunmuyor maalesef, Asus'un bir ürünü var bulabildiğim. Fiyatı 390 TL. Aliexpress'te biraz araştırma yaparsanız 15-20 dolar civarına bulabilirsiniz.

Benim tavsiyem ikisini ayrı ayrı satın almanız olacaktır. Controller için Bluetooth 4.0 yeterli ancak kulaklığı da Bluetooth üzerinden kullanacaksanız gecikme yaşarsınız. Tavsiye ettiğim ürünleri aşağıya bırakıyorum.

Wi-Fi Kart:
DARK 300Mbps N Kablosuz 2x2dBi Antenli Wireless LAN PCIE Kart - 101,08 TL
TP-LINK TL-WN781ND 150 Mbps N Kablosuz 2dBi PCI Express Adaptör - 105,29 TL

Bluetooth Dongle:

Bluetooth 4.0 olan model - 24,90
Bluetooth 5.0 olan model - 49,90

Wi-Fi + Bluetooth Combo:
ASUS PCE-AC55BT 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC / BLUETOOTH 4.0 PCI-E KART - 390 TL

Combo olan pahalı ürünü satın alsanız bile BT 5.0 kullanamayacaksınız. Tavsiyem Dark Wi-Fi kart ile BT 5.0 olan modeli birlikte satın almanız. 150 TL bütçenizi 1 TL kadar aşıyor sadece. Aklınıza takılan bir şey varsa sormaktan çekinmeyin lütfen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı