Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 9 Ağustos 2017 #11 Hocam mesela şimdi sen bu sayfada en alta in. Benzer konular var ya. Daha önce muhtemelen başka güncel bir kavga konusundayken ben aşağı inince... Öyle işte.
Hocam mesela şimdi sen bu sayfada en alta in. Benzer konular var ya. Daha önce muhtemelen başka güncel bir kavga konusundayken ben aşağı inince... Öyle işte.
M Mr.Acar Ziyaretçi 9 Ağustos 2017 #12 Bir an DEBWEEB'e girdim zannettim bu ne saykoluk neyse fazla konuşmayim adresimi filan bulur. (muşta yeme korkusu)
Bir an DEBWEEB'e girdim zannettim bu ne saykoluk neyse fazla konuşmayim adresimi filan bulur. (muşta yeme korkusu)
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 10 Ağustos 2017 #13 Silinen üye dedi: Hocam mesela şimdi sen bu sayfada en alta in. Benzer konular var ya. Daha önce muhtemelen başka güncel bir kavga konusundayken ben aşağı inince... Öyle işte. Genişletmek için tıkla... Galiba kafayı yiyorum... Erkenden uyusam iyi olacak. Yarın görüşürüz(umarım)...
Silinen üye dedi: Hocam mesela şimdi sen bu sayfada en alta in. Benzer konular var ya. Daha önce muhtemelen başka güncel bir kavga konusundayken ben aşağı inince... Öyle işte. Genişletmek için tıkla... Galiba kafayı yiyorum... Erkenden uyusam iyi olacak. Yarın görüşürüz(umarım)...
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Ağustos 2017 #14 Bence adama IP testi yapsınlar. Belki aramızdadır. Kaçmamız gerekebilir. Kim olduğunu bilirsin aramızda dolaşıyor. Gölgelerin arasında. (Technopat'ta ne arar gölge full beyaz anasını satayım. ) Sürprizbozan: Açabilirsin Lord Voldemort!
Bence adama IP testi yapsınlar. Belki aramızdadır. Kaçmamız gerekebilir. Kim olduğunu bilirsin aramızda dolaşıyor. Gölgelerin arasında. (Technopat'ta ne arar gölge full beyaz anasını satayım. ) Sürprizbozan: Açabilirsin Lord Voldemort!
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 10 Ağustos 2017 #15 Silinen üye dedi: Technopat'ta ne arar gölge full beyaz anasını satayım. Genişletmek için tıkla... Hemen bildirelim. Technopat'a Karanlık Tema
Silinen üye dedi: Technopat'ta ne arar gölge full beyaz anasını satayım. Genişletmek için tıkla... Hemen bildirelim. Technopat'a Karanlık Tema
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Ağustos 2017 #16 Ben default Technopat'ı kastetmiştim hocam. Care your Eyes
R Redburne Ziyaretçi 10 Ağustos 2017 #17 O değilde alttaki benim konum ne saçma bir konuydu ya Kusura bakmayın oruç kafasıyla yazmıştım
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 10 Ağustos 2017 #18 Ben konudan çok konuyu nasıl buldun onu düşünüyorum. Arama kısmına 100 yıl banlanan üye falan mı yazdın ne yaptın da o konuyu buldun?
Ben konudan çok konuyu nasıl buldun onu düşünüyorum. Arama kısmına 100 yıl banlanan üye falan mı yazdın ne yaptın da o konuyu buldun?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Ağustos 2017 #19 Yok bence gayet güzel bir konu. Aslan Parçası, şunu kabul et. Senin kafa hep oruç kafası. Okan Bayülgen: ''Baba bu nası' kafa? Bu ne kafası?'' Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Ben de bunu nası' sordun, yorum yazma kısmına jetle felan mı geldin, onu düşünüyorum. 100 Yıl Banlanan Üye @CJack60 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2017
Yok bence gayet güzel bir konu. Aslan Parçası, şunu kabul et. Senin kafa hep oruç kafası. Okan Bayülgen: ''Baba bu nası' kafa? Bu ne kafası?'' Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Ben de bunu nası' sordun, yorum yazma kısmına jetle felan mı geldin, onu düşünüyorum. 100 Yıl Banlanan Üye @CJack60
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 10 Ağustos 2017 #20 CJack60 dedi: Ben konudan çok konuyu nasıl buldun onu düşünüyorum. Arama kısmına 100 yıl banlanan üye falan mı yazdın ne yaptın da o konuyu buldun? Genişletmek için tıkla... Bu mesajda yazılanı denedikten sonra kabul ettim. Böyle şeyler normal.
CJack60 dedi: Ben konudan çok konuyu nasıl buldun onu düşünüyorum. Arama kısmına 100 yıl banlanan üye falan mı yazdın ne yaptın da o konuyu buldun? Genişletmek için tıkla... Bu mesajda yazılanı denedikten sonra kabul ettim. Böyle şeyler normal.