Rival 3'ün yerine Corsair Sabre Pro ve AOC AGM700 tercih edilmeli.
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.com
Rival 3 fiyatını hak etmiyor ve kronik LOD sorunu var. Onun haricindekilerini ben de öneririm.
Evet ağır bir fare. Tabii tercih meselesi, onun yerine buna da bakılabilir:Kanka Agon'u bir ara bende öneriyordum ama 148 gr mouse
Konu açmanız daha mantıklı olur hocam. Ama Sabre Pro alınabilir bir fare onu tercih edebilirsiniz. Viper Mini'ye de bakabilirsiniz ama ağır bir fare mi bilmiyorum.@550519 Rival 3 için iade talebinde bulundum. Sabre Pro'yu dış görünüşü yüzünden sevmesem de almam daha mantıklı sanırım. Bütçe 500 TL olursa bana bir tane önerebilirmisiniz? Max 85 gram takıntım var.
60 gram. Sanırım viper mini alacağım.@Benjamin the Ferel FPS oyuncularını rahatsız edebilecek bir sorundur. Detaylı olarak @Kiznaiver anlatabilir.
Evet ağır bir fare. Tabii tercih meselesi, onun yerine buna da bakılabilir:
Delux M700 -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3327 Sensörlü - 12400DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3327) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 12400 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Konu açmanız daha mantıklı olur hocam. Ama Sabre Pro alınabilir bir fare onu tercih edebilirsiniz. Viper Mini'ye de bakabilirsiniz ama ağır bir fare mi bilmiyorum.
Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sabre pro aldım öneriler için canı gönülden teşekkür ederim<3Kanka Agon'u bir ara bende öneriyordum ama 148 gr mouse
Kulaklıkta daha iyi bir markanın ürününü alabilirdiniz hocam ama hayırlı olsun.Sabre pro aldım öneriler için canı gönülden teşekkür ederim<3
Kulaklık olarak gamepower fujin 7.1 aldım
Baya araştırdım kulaklıkta kötü yorum yok sadece suni deri olması nedeniyle yaz aylarında biraz terletebilir diyorlar bir de mikrofonu aşırı çok övgü toplamış. n11.com da 700tl üzeri alışverişlerde 100tl indirim kuponum vardı bunu da göz önüne alarak en mantıklı gamepower fujin i buldumKulaklıkta daha iyi bir markanın ürününü alabilirdiniz hocam ama hayırlı olsun.
Hocam kulaklık olarak gamepower fujin 7.1 aldım biraz tercih meselesi oldu ama mouse olarak sizlerden gelen öneriye istinaden sabre pro aldım. Birde klavye önerebilir misin mekanik ve numped li olsa daha iyi olur birde bileklik desteğine gerek varmı yokmu sizce ?@Benjamin the Ferel FPS oyuncularını rahatsız edebilecek bir sorundur. Detaylı olarak @Kiznaiver anlatabilir.
Evet ağır bir fare. Tabii tercih meselesi, onun yerine buna da bakılabilir:
Delux M700 -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3327 Sensörlü - 12400DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3327) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 12400 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Konu açmanız daha mantıklı olur hocam. Ama Sabre Pro alınabilir bir fare onu tercih edebilirsiniz. Viper Mini'ye de bakabilirsiniz ama ağır bir fare mi bilmiyorum.
Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe ne kadar oldu? Klavye için.Baya araştırdım kulaklıkta kötü yorum yok sadece suni deri olması nedeniyle yaz aylarında biraz terletebilir diyorlar bir de mikrofonu aşırı çok övgü toplamış. n11.com da 700tl üzeri alışverişlerde 100tl indirim kuponum vardı bunu da göz önüne alarak en mantıklı gamepower fujin i buldum
Hocam kulaklık olarak gamepower fujin 7.1 aldım biraz tercih meselesi oldu ama mouse olarak sizlerden gelen öneriye istinaden sabre pro aldım. Birde klavye önerebilir misin mekanik ve numped li olsa daha iyi olur birde bileklik desteğine gerek varmı yokmu sizce ?
Bütçe çok sorun değil ya çalışıyoruz öderiz herhalde 300-600 arası çokta abartmayımBütçe ne kadar oldu? Klavye için.
Bütçe çok sorun değil ya çalışıyoruz öderiz herhalde 300-600 arası çokta abartmayım