E esref33 Kilopat Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #1 Merhaba. Kaliteli bir klavye almak istiyorum red Switch bakıyorum. Cherry MX olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba. Kaliteli bir klavye almak istiyorum red Switch bakıyorum. Cherry MX olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
M Mehmetm Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 644 11 Ekim 2022 #2 XPG Summoner red Switch öneririm.
E esref33 Kilopat Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #3 CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM bunu almayı düşünüyordum nasıl sizce.
CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM bunu almayı düşünüyordum nasıl sizce.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #4 esref33 dedi: CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM bunu almayı düşünüyordum nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... Yakın klavyeler ama XPG Summoner'a göre eksi yönleri var. Mesela RGB değil, bilek desteği daha kötü, ses tekerleği bulunmuyor. XPG Summoner öneririm bende.
esref33 dedi: CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM bunu almayı düşünüyordum nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... Yakın klavyeler ama XPG Summoner'a göre eksi yönleri var. Mesela RGB değil, bilek desteği daha kötü, ses tekerleği bulunmuyor. XPG Summoner öneririm bende.