1000-1250 TL sistem

Panzerkampfwagen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki bütçe kısıtlı. APU olabilir. Veya GTX 750 Ti sistem istiyorum(diğer parçalardan kısarak, daha sonra upgrade). Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimdeki bütçe kısıtlı. APU olabilir. Veya GTX 750 Ti sistem istiyorum(diğer parçalardan kısarak, daha sonra upgrade). Teşekkürler.
GTX 750 Ti için sistem yapabilirim.Ancak hdd olarak kendi bilgisiyaranızdaki kullanın. Eğer HDD alıcaksanız işlemci olarak g3258 öneririm O.C ile çok iyi işler yapabilir ama çift çekirdekli olduğu için bazı oyunlarda sıkıntı çıkarır 1 sene sonra falan çok sıkıntı yaşarsanız bu yüzden i3 aşağısını almayın.

wrwe.jpg

GTX 750 Ti için sistem yapabilirim.Ancak hdd olarak kendi bilgisiyaranızdaki kullanın.Eğer HDD alıcaksanız işlemci olarak g3258 öneririm O.C ile çok iyi işler yapabilir ama çift çekirdekli olduğu için bazı oyunlarda sıkıntı çıkarır 1 sene sonra falan çok sıkıntı yaşarsanız bu yüzden i3 aşşağısını almayın
Tesekkur ederim.

Tesekkur ederim.
Ne demek :) Eğer HDD Almak istiyorsanız kasa olarak kendi kasanızı kullanın sadece güç kaynağı alın 100-120 tl civarı fiyat kar edersiniz. Tabi böyle bi şansınız varsa ama HDD Olarak kendi PC'nizdekini kullanırsanız üstteki size yeter hatta artar :)

Intel Pentium G3258
Asus R7 265 DC2
Msi H81m-p33
Toshiba 500 gb harddisk
4 GB Ram
Deep Cool Tesseract BF
Corsair VS450
Yaklaşık 1267 TL tutuyor ileride 4 GB ram daha alır işlemciyi değiştirirsin.İşlemci hariç hepsi sinerjiden.

Son düzenleme:
Anakat: MSi h81m-p33
İşlemci: İntel pentium G3258
Ekran kartı: Asus R7 265 Para yetmez ise R7 260x
HDD: WD 1 TB caviar blue
RAM: Kingston 4 GB HyperX XMP RAM
Kasa: Cooler master cmp-350 350 watt kasa

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Sistemi topladım;
Anakart MSI H8IM-P33
Ekran kartı : GTX 750 Ti
İşlemci : i3 4160
HDD: 1 TB WD
Ram: Vengeance 8gb 1600 mhz
Kasa Cooler master cmp-350

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı