Bu klavye Türkçe değil ama isteklerinizin hepsini karşılıyor, taşıması da kolay. Aklınızda bulunsun diye atıyorum. Yerinizde olsam net bunu alırdım.
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bunlara da bakabilirsiniz:
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır.İlk ürün oldukça güzel fakat tuş dizilimi benim için önemli, tuşlarda Ğ, Ü, Ş, I, Ö, C yazmasından ziyade > işareti ve enter boyutu TR-Q dizilimine göre olmalı, öbür türlü kod yazarken sıkıntı oluyor. Alsam bir süre sonra alışırım ama yine de alıştığım düzeni bozmak istemiyorum.
Attığınız Razer ve ASUS ile ilgili birkaç sorum olacak;
Attığınız klavye Cherry MX ama sizce o Switch ile bu klavyenin Switch'leri arasında fiyat farkına değecek kalite var mıdır? https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-tkl-deluxe-rog-nx-red-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/
Hayır, tamamen aynı.Attığınız Razer ile https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v3-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ bu ürün arasında TKL dışında Switch kalitesi vs. bir fark var mı?
Hocam etiketlediğiniz için teşekkür ederim ama piyasalardan çok uzak kaldım o yüzden @hadwiger hocamın yardım etmesi çok daha doğru olacaktır.Merhaba. klavyemi babama devredip kendim daha üst modele çıkacağım, o yüzden hazır indirim sezonu gelmişken güzel bir klavye arıyorum.
-Mekanik.
-TR-Q tuş diziliminde.
-Çerçevesi olabildiğinde küçük, yani tuşlar bittikten sonra klavyede bitsin, sağda solda gereksiz boşluğa gerek yok.
-TKL olabilir (bu opsiyonel).
-Bütçe kablolu için 1000-1100 lira civarı, kablosuz ise 1200-1300'lere çıkabilirim.
-Switch konusunda ise hala kararsızım, şu an Blue kullanıyorum ama bunu odamda tek başımayken kullanıyorum, yeni alacağım klavyeyi seyahatlerimde yanımda götürüp oralarda da kullanmak istiyorum. İnsanların içinde Blue acaba insanları rahatsız mı eder? Bu yüzden Redmi almalıyım diye düşünüyorum. Bunu da size bırakıyorum.
Not: Verdiğim bütçenin 200 lira üstüne kadar çıkabilirsiniz, indirim kovalayıp istediğim fiyata inince alabilirim ama varsa bu bütçede önerirseniz sevinirim.
@Lux ultisi kullanan kedi @hadwiger sizin konularınızı inceledim fakat aradan neredeyse 1 yıl geçmiş, hem fiyatlar değişmiş hem yeni seri ürünler çıkmıştır diye size de bir danışmak istedim.
Hayır.
Hayır, tamamen aynı.
Ben o konuyu açtığımda henüz çıkmamıştı sanırım. Gayet güzel bir klavye, tavsiye ederim.Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum ama;
Sizce bu ürün nasıldır. Hem @Lux ultisi kullanan kedi hem de sizin konunuzda XPG marka klavye göremedim de, Switch'leri falan iyi ama sizin konularda olmama sebebi bir sıkıntısı olduğu için mi yoksa siz konu açarken klavye daha çıkmamış mıydı onu merak ettim.XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
XPG Summoner Cherry Mx Blue Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SUMMONER5B-BKCTR ITOPYA'da.www.itopya.com
Sağlam klavyedir kendisi. Kura göre de fiyatı uygunmuş. Switch konusunda karar verememişsiniz galiba. Cherry MX olması güzel ama sesli. Seyehatlerde kullanacaksanız pek mantıklı bir seçim olmayabilir.
Ofiste kullanacaksanız eğer kesinlikle tavsiye etmiyorum blue switch.Ya ben evden çalışıyorum, 3-4 ay sonra hibrit çalışma düzenine geçebiliriz, ofiste milleti rahatsız eder miyim diye düşünüyorum. Tek kaygım O, biraz da o yüzden kararsızım. Ofise ayrı eve ayrı klavye almayı da düşünmüyorum 2 yerde farklı klavye kullanmayı istemem. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, sizi de yordum ben azıcık daha düşüneyim, biraz da indirim kovalayayım belki redi de düşer onu kaparım.