G 'Ghost' Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 166 18 Ocak 2024 #1 1000 1300 TL arasinda Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Capsule 3 Pro düşünüyorum başka bir öneriniz var mı?
1000 1300 TL arasinda Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz? Capsule 3 Pro düşünüyorum başka bir öneriniz var mı?
GoekhanA Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 18 Ocak 2024 #2 Soundcore A25i Kulaklık Soundcore A25i Kulaklık A3948 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com veya JBL Wave Beam Kulaklık JBL Wave Beam Kulaklık JBLWBEAM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com öneririm
Soundcore A25i Kulaklık Soundcore A25i Kulaklık A3948 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com veya JBL Wave Beam Kulaklık JBL Wave Beam Kulaklık JBLWBEAM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com öneririm