1000 - 1300TL Monitör Önerisi

Rozen

Kilopat
Yer
Japonya Nankatsu İlkokulu
Daha fazla  
Meslek
Forvet / Kaptanlık
Merhaba, 1000-1300'TL civarı monitör önerisi istiyorum. Sinerji'den veya Vatan'dan olursa çok iyi olur, rekabetçi oyun hiç oynamam Metin 2, Skyrim, Witcher 3 tarzı oyunlar.

İsteğinizi daha detaylı belirtir misiniz? Monitörünüzde hangi özelliklerin bulunmasını istiyorsunuz? Eğer rekabetçi oyun oynamıyorsanız 60 Hz üstüne gerek yok diye düşünüyorum.

Markasını sevmiyorum, sinerji vatan demiştim.

MSI Optix G24C4 Full-HD Gaming Monitor (1 ms Reaktionszeit, 144 Hz) kullandığım monitör gayet güzel öneririm. @nih 144hz sadece rekabetçi oyunlar için değil oyuna keyif katıyor.
Monitör için yurt dışından getirtmek çok sıkıntılı. Teşekkür ederim.

İsteğinizi daha detaylı belirtir misiniz? Monitörünüzde hangi özelliklerin bulunmasını istiyorsunuz? Eğer rekabetçi oyun oynamıyorsanız 60 Hz üstüne gerek yok diye düşünüyorum.
23'8 İnç 60Hz civarı dediğiniz gibi rekabetçi oyuna elimi sürmem. Dvı olursa iyi olur.

Markasını sevmiyorum, sinerji vatan demiştim.

Monitör için yurt dışından getirtmek çok sıkıntılı. Teşekkür ederim.
TR mağazalarına bakabilirsiniz Türkiye'de fazla bilmediğim için mağazaları buradan attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…