1000-1400 TL klavye önerisi

Barış Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
12.sınıf Bilişim Öğrencisi
Arkadaşlar, yakın zamanda G502 Wireless siparişi verdim ve yanına yakışır bir mekanik klavye almak istiyorum. Bütçem 1000-1400 arası. Ağırlıklı olarak FPS türü oyunlar için önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki klavyelerde Num tuşları olmasını ve bilek desteğini olmasına dikkat ediyorum.

Arkadaşlar, yakın zamanda G502 Wireless siparişi verdim ve yanına yakışır bir mekanik klavye almak istiyorum. Bütçem 1000-1400 arası. Ağırlıklı olarak FPS türü oyunlar için önerilerinizi bekliyorum. Aklımdaki klavyelerde Num tuşları olmasını ve bilek desteğini olmasına dikkat ediyorum.
steelseries apex 7 rgb
öncelikle ses kısma düğmesi daire şeklinde değil silindirdir.kol desteği kauçuk 8 aydır soyulmadı hala sorun yok.diğer özellikleri söylememe gerek yok gerçekten rahat çok kullanışlı taşınabilir bir kol altlığı var.
Fakat maalesef num tuşları yoktur:(

steelseries apex 7 rgb
öncelikle ses kısma düğmesi daire şeklinde değil silindirdir.kol desteği kauçuk 8 aydır soyulmadı hala sorun yok.diğer özellikleri söylememe gerek yok gerçekten rahat çok kullanışlı taşınabilir bir kol altlığı var.
Fakat maalesef num tuşları yoktur:(
Elimde halen kullandığım sorunsuz Gamepower Warlock Red switch klavyesi var peki sizce yükseltme gerekli midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı