Sarac_66 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Ben saatlerden fazla anlamam şahsen ama hem fiyat olark hem de güzel marka olarak Casio'yu tercih ediyorum. Kordonu metal mi olsun deri mi olsun ona da karar veremedim. Tavsiye verirseniz mutlu olurum.
Ben saatlerden fazla anlamam şahsen ama hem fiyat olark hem de güzel marka olarak Casio'yu tercih ediyorum. Kordonu metal mi olsun deri mi olsun ona da karar veremedim. Tavsiye verirseniz mutlu olurum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 13 Nisan 2025 #2 Dijital analog olması fark eder mi? Metale karşı hassasiyetiniz var mı? Büyük saatleri mi küçük saatleri mi seversiniz?
Dijital analog olması fark eder mi? Metale karşı hassasiyetiniz var mı? Büyük saatleri mi küçük saatleri mi seversiniz?
Sarac_66 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #3 Analog kesinlikle, korfon fark etmez, küçük sevmem. Bütçe 2K düzenleme.