1000-1500₺ bütçe ile sistem önerisi

Bu sistemi kesinlikle almayın o işlemci baya kötü 2200g almaya bakın

Aynı sistemi 3000 mhz ramlı olarak kendim topladım fiyat 300 ₺ arttı, nasıl oldu anlamadım
@Neko hocam sizide çok uğraştırdım kusuruma bakmayın, tam alıyorum farklı fikirler sunanlar oluyor. Bu sistem yürür mü sizce?

Son düzenleme:
Yürür sıkıntı yok

Son bütçenizi söyleyin isterseniz bana.

Yürür sıkıntı yok

Son bütçenizi söyleyin isterseniz bana.
Hocam sözde 1500₺ aşmadan pc toplayacaktım, aslında ben pek öyle popüler olan oyunları oynamam, knight, Metin2 ve call of duty serisi gibi oyunları oynamayı çok severim. O yüzden küçük bir bütçe ayırdım. Şimdi ise hem biraz daha ileriye dönük olsun diye bütçeyi arttırdım. Şuan net bütçe 2000₺ küsüratı olursa max 2100₺

Hocam bu sistem 1900 TL için çok iyi bir hazır sistem:
RUBUS G11 A320, AMD Ryzen 2200G, 8GB-2400MHz, 240GB SSD, 500W - inventus

Kötü tarafı RAM 3000 değil, 2400MHz. Eğer fazla para vermek istemiyorsanız bunu alabilirsiniz. Söylediğiniz oyunlar düşük sistem gereksinimi gerektiriyor zaten.

Anakart B350 serisi olsa elbette daha iyi olurdu fakat bana göre çok önemli bir etken değil. Ryzen 5 2600 ile A320 anakart kullanıyorum şahsen.

RAM önemli ama onu da O.C edebilirsiniz BIOS üzerinden.

Bütçenize göre benim topladığım sistem de bu:

O hazır sistemden daha gelişmiş bir anakart ve daha yüksek MHz'li bir RAM var fakat 200 TL daha pahalı.

Hazır sistemdeki kasa ve PSU çok daha iyi ve 200 TL daha ucuz.

Ben buraya artıları ve eksileri yazdım. Ona göre ayarlarsınız kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…