1000-1500 TL 8BitDo gamepad önerisi

TJJuanZ

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bu markanın gamepadlerinden birini almayı düşünüyorum forumda da gördüğüm üzere bayağı bir sevilen bir gamepad markası :) bütçem 1000-1500 TL arası bildiğim kadarıyla tuş takımı Nintendo Switch ve Xbox dizilimli şekilde 2 çeşidi varmış Xbox dizilimlisini önerirseniz sevinirim.

Fantech Shooter III Oyun Kolu Şuan 8 bitdo olanların fiyatı çok şişik bunu al o bütçede.

2000'e çıkarsan da bu var.

Fantech Shooter III Oyun Kolu şu an 8 BitDo olanların fiyatı çok şişik bunu al o bütçede.

2000'e çıkarsan da bu var.

Hocam iyi güzel hoşta ben bütçe 1000-1500 TL dedim bende o kadar para yok 8BitDo tercih etmemin sebebi de F/P olması yani forumlardan gördüğüm kadarıyla.

2 tane attım orada hocam zaten. 1 tanesi 1600TL Mir50 kodu ile 1550TL oluyor. 8 bitdo dedin ama onların konuları açılalı aylar oluyor. Stokta veya uyguna alabileceğin yer kalmadı ki malesef.
Hocam iyi güzel hoşta ben bütçe 1000-1500 TL dedim bende o kadar para yok 8BitDo tercih etmemin sebebi de F/P olması yani forumlardan gördüğüm kadarıyla.

Fantech III var orada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı