Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.200 Çözümler 86 30 Temmuz 2021 #1 Bu civarlarda S8'i ekran sorunu vb. olmazsa onu almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Şu anki kullandığım telefon J7 Prime.
Bu civarlarda S8'i ekran sorunu vb. olmazsa onu almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Şu anki kullandığım telefon J7 Prime.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #2 Hououin Kyouma dedi: Bu civarlarda S8'i ekran sorunu vb. olmazsa onu almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Şu anki kullandığım telefon J7 Prime. Genişletmek için tıkla... 2. el hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla alınır gibi duruyor.
Hououin Kyouma dedi: Bu civarlarda S8'i ekran sorunu vb. olmazsa onu almayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz? Şu anki kullandığım telefon J7 Prime. Genişletmek için tıkla... 2. el hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla alınır gibi duruyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.200 Çözümler 86 30 Temmuz 2021 #3 Elan Morin Tedronai dedi: 2. el hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla alınır gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Custom ROM atıp biraz daha idare edebilirim. Hem ağır oyunlar oynadığım sayılmaz. Exynos olanlardan alsam bir sıkıntı çeker miyim uygulama optimizasyonu vs. ?
Elan Morin Tedronai dedi: 2. el hakkında çok bilgim yok ama araştırdığım kadarıyla alınır gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Custom ROM atıp biraz daha idare edebilirim. Hem ağır oyunlar oynadığım sayılmaz. Exynos olanlardan alsam bir sıkıntı çeker miyim uygulama optimizasyonu vs. ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.760 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #4 O fiyata tercih edilebilir bir model S8.