1000-1500 TL Bilgisayar Toplama

kasa ATX mi? miniATX mi ? ayrıca oyun mu oynanacak yoksa ofisdeki bazı işlerde mi kullanılacak ?
o bütceye iki seçenek var ;ya konsol ya ikinci el parçalar.

Kasanın ATX mi nedir nasıl olduğunu bilmiyorum nasıl bakılacağını söylerseniz sevinirim.Oyun oynamak için toplayacağım.
Kasa resmi şu belki anlarsınız Kasa .Mikrofon ve kulaklık takma yerleri arka kısımda klavye ve fare takma yerlerinin altında birazcık.
Anlayabildiniz mi ne olduğunu?

Son düzenleme:
Kasanın ATX mi nedir nasıl olduğunu bilmiyorum nasıl bakılacağını söylerseniz sevinirim. Oyun oynamak için toplayacağım.

Onlar kasanın büyüklüğünü ifade ediyor benim tavsiyem.
G41 çhipset ya da ASUS'un P5Q serisi anakartlar var.
Xeon X5460.
16 GB RAM.
Eğer OC yaparsan bir de RX470 ya da HD 7770 bulursan güzel olur ancak 2. el çok riskli ve anlamıyorsan başına dert açabilirsin. Oynayacağın oyunlara göre APU bir sistem toplanabilir. Eğer ben LOL PUBG Lite CS GO gibi oyunları oynuyacağım diyorsan APU mantıklı APU olarak benim tavsiyem.
O kasaya yanlızca 3 parça alarak çözersin: Ryzen 3 2200G 16 GB (8x8)RAM bir de A320 çhipset en uygun nereden bulursan anakart. Bu daha az riskli ve toplaması kolay bir sistem fakat oynayabileceğin oyun sayısı iki elin parmağını geçmez.

Yani Xeon X5460, 16 GB RAM ve RX470 alacağım şimdi ama güç kaynağı falan ne olacak. Ve OC ne demek bilmiyorum. Linkleriyle birlikte bulabilir misiniz acaba?

Genel link vereyim sahibinden.com ayrıca parçaları görmeden almak mantıksız heleki RX470 minning yapılmış olma ihtimali olan kartlardan ve güçkaynağı tabii ki bir 600W+80'li olmalı ki işlemciye yapacağınız hızaşırma sonrası oyunun ortasında PC niz kapanmasın. Siz hangi oyunları oynamayı düşünüyorsunuz?

Ya oyun olarak bilmiyorum ama 1000-1500 TL arası toplanabilecek en iyi bilgisayarı toplasanız yeter.1500 TL``yi de geçmesin 30 TL`den fazla.Oyun oynamak için toplayacağım ama para fazla olmadığı için 1000-1500 TL arası bir şey toplasanız yeter dolar düştükten sonra alıcam düşerse inşallah.
?
1000-1500 TL`lik bir sistem toplayabilecek olan var mı yukarıda yazdığım gibi.Bilgisi olan biri lütfen ve mümkünse site linklerini de rica edicem ama güvenilir siteden mesela sahibinden.com`un güvenilir bir site olduğunu düşünmüyorum ürüne bir şey olsa bile parayı nasıl alıcam?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı