Yok hocam karar veremedim.Aldın mı aynı ölçülere sahibiz?
Neden kablolu?Yok hocam karar veremedim.
Belirttiğim bütçede kablosuza göre daha kaliteli bir mouse alacağımı düşündüğüm için.Neden kablolu?
Kablolu model bakmadım, kablolardan kurtulmak istediğim için. Kendimde dün sipariş ettim Furylevel Z1 alınır mı?Belirttiğim bütçede kablosuza göre daha kaliteli bir mouse alacağımı düşündüğüm için.
Yorumlarını beklerim.Kablolu model bakmadım, kablolardan kurtulmak istediğim için. Kendimde dün sipariş ettim Furylevel Z1 alınır mı?
Bugün dağıtıma çıktı elime ulaşınca buraya ilk izlenimlerimi yazarım.Yorumlarını beklerim.
Adresi yanlış yazdığım için ürün şubeye döndü. Bende bugün gidip aldım. Gerçekten kaliteli hissettiriyor. Bir arkadaşımla siyah ve beyaz aldık. İki rengi de gerçekten çok hoş.Bugün dağıtıma çıktı elime ulaşınca buraya ilk izlenimlerimi yazarım.
Nasıl hocam hala memnun musunuz?Bugün dağıtıma çıktı elime ulaşınca buraya ilk izlenimlerimi yazarım.
Adresi yanlış yazdığım için ürün şubeye döndü. Bende bugün gidip aldım. Gerçekten kaliteli hissettiriyor. Bir arkadaşımla siyah ve beyaz aldık. İki rengi de gerçekten çok hoş.
Hocam fazlasıyla memnunum, kablodan kurtulmak çok iyi oldu. Kalite olarak gerçekten kaliteli hissettiriyor ve daha kopma sorunuyla karşılaşmadım. Bir arkadaşımla almıştık o benden daha fazla kullandı onda da kopma sorunu olmamış. Tabii ki uzun kullanım testi olarak düşünmemeliyiz bunu, ilk izlenim sayılabilir.Nasıl hocam hala memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.