Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Kasım 2024 #11 K4Fun dedi: Hocam Fantech stoklarda kalmamış olsaydı direkt alacaktım. Monster hakkında da bir sürü olumsuz yorum okudum. Hocam bütçeyi biraz daha artırıp Fantech EOS Pro’mu alsam diye düşünmedim değil. Bu konsollar nasıldır? Pc ile uyumlu çalılır mı sorunsuz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Oldukça memnunum. Forumdaki ürünü kullanmadan yargılayan fanboylardan dolayı önermez oldum.
K4Fun dedi: Hocam Fantech stoklarda kalmamış olsaydı direkt alacaktım. Monster hakkında da bir sürü olumsuz yorum okudum. Hocam bütçeyi biraz daha artırıp Fantech EOS Pro’mu alsam diye düşünmedim değil. Bu konsollar nasıldır? Pc ile uyumlu çalılır mı sorunsuz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Oldukça memnunum. Forumdaki ürünü kullanmadan yargılayan fanboylardan dolayı önermez oldum.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #12 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ölü bölge var mı hocam, tetik hassasiyetleri nasıl peki? Bu arada 8BitDo öneririm. Genişletmek için tıkla... 4/4'lük ürün hissiyatı çok iyi DualSense'lere 1000 basar (!)
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ölü bölge var mı hocam, tetik hassasiyetleri nasıl peki? Bu arada 8BitDo öneririm. Genişletmek için tıkla... 4/4'lük ürün hissiyatı çok iyi DualSense'lere 1000 basar (!)
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 26 Kasım 2024 #13 Sinyor Ezio Auditore dedi: Kullanıyorum. Oldukça memnunum. Forumdaki ürünü kullanmadan yargılayan fanboylardan dolayı önermez oldum. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam? 8 Bitdo ise daha fazla düşünmeden sipariş vereceğim.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Kullanıyorum. Oldukça memnunum. Forumdaki ürünü kullanmadan yargılayan fanboylardan dolayı önermez oldum. Genişletmek için tıkla... Hangisi hocam? 8 Bitdo ise daha fazla düşünmeden sipariş vereceğim.
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 591 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #14 K4Fun dedi: Peki sizce Fantech EOS Pro'ya bütçe yükselteyim mi? Genişletmek için tıkla... Yükseltilebilir hocam.
K4Fun dedi: Peki sizce Fantech EOS Pro'ya bütçe yükselteyim mi? Genişletmek için tıkla... Yükseltilebilir hocam.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Kasım 2024 #15 K4Fun dedi: Hangisi hocam? 8 Bitdo ise daha fazla düşünmeden sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ben Monster'i yeterli buluyorum. 1 ay önce LB tuşu bozuldu. Teknik servise götürdüm hiç uğraştırmadan 1 günde sıfırı ile değişim yaptılar.
K4Fun dedi: Hangisi hocam? 8 Bitdo ise daha fazla düşünmeden sipariş vereceğim. Genişletmek için tıkla... Ben Monster'i yeterli buluyorum. 1 ay önce LB tuşu bozuldu. Teknik servise götürdüm hiç uğraştırmadan 1 günde sıfırı ile değişim yaptılar.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 26 Kasım 2024 #16 Feitanq11 dedi: Yükseltilebilir hocam. Genişletmek için tıkla... 8 Bitdo alınca pişman olamaycaksam hiç gerek yok hocam. Eğer keşke alsaydım diyeceğim nokta varsa yükseltmeyi düşünebilirim. Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben Monster'i yeterli buluyorum. 1 ay önce LB tuşu bozuldu. Teknik servise götürdüm hiç uğraştırmadan 1 günde sıfırı ile değişim yaptılar. Genişletmek için tıkla... Arada 500 TL fark var F/P olarak düşüneceğim bunu teşekkürler.
Feitanq11 dedi: Yükseltilebilir hocam. Genişletmek için tıkla... 8 Bitdo alınca pişman olamaycaksam hiç gerek yok hocam. Eğer keşke alsaydım diyeceğim nokta varsa yükseltmeyi düşünebilirim. Sinyor Ezio Auditore dedi: Ben Monster'i yeterli buluyorum. 1 ay önce LB tuşu bozuldu. Teknik servise götürdüm hiç uğraştırmadan 1 günde sıfırı ile değişim yaptılar. Genişletmek için tıkla... Arada 500 TL fark var F/P olarak düşüneceğim bunu teşekkürler.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Kasım 2024 #17 K4Fun dedi: 8 Bitdo alınca pişman olamaycaksam hiç gerek yok hocam. Eğer keşke alsaydım diyeceğim nokta varsa yükseltmeyi düşünebilirim. Arada 500 TL fark var F/P olarak düşüneceğim bunu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Monster olan alınmaz. EasySMX X15 Kablosuz PC Denetleyici Gamepad PC Windows, Dizüstü Bilgisayar, Telefon, Anahtar, Hall Etkisi 3D Analog Çubuk ile Uyumlu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8bitdo 2C bütçen yetmiyorsa da bunu al. Easysmx 1400TL. 8bitdo 2C ise 1800TL şuan. Bu ikisinden birini al.
K4Fun dedi: 8 Bitdo alınca pişman olamaycaksam hiç gerek yok hocam. Eğer keşke alsaydım diyeceğim nokta varsa yükseltmeyi düşünebilirim. Arada 500 TL fark var F/P olarak düşüneceğim bunu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Monster olan alınmaz. EasySMX X15 Kablosuz PC Denetleyici Gamepad PC Windows, Dizüstü Bilgisayar, Telefon, Anahtar, Hall Etkisi 3D Analog Çubuk ile Uyumlu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8bitdo 2C bütçen yetmiyorsa da bunu al. Easysmx 1400TL. 8bitdo 2C ise 1800TL şuan. Bu ikisinden birini al.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 26 Kasım 2024 #18 DMN dedi: Monster olan alınmaz. EasySMX X15 Kablosuz PC Denetleyici Gamepad PC Windows, Dizüstü Bilgisayar, Telefon, Anahtar, Hall Etkisi 3D Analog Çubuk ile Uyumlu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8bitdo 2C bütçen yetmiyorsa da bunu al. Easysmx 1400TL. 8bitdo 2C ise 1800TL şuan. Bu ikisinden birini al. Genişletmek için tıkla... 8 Bitdo 2C’nin rengi çok kötü geldi. DMN dedi: Monster olan alınmaz. EasySMX X15 Kablosuz PC Denetleyici Gamepad PC Windows, Dizüstü Bilgisayar, Telefon, Anahtar, Hall Etkisi 3D Analog Çubuk ile Uyumlu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8bitdo 2C bütçen yetmiyorsa da bunu al. Easysmx 1400TL. 8bitdo 2C ise 1800TL şuan. Bu ikisinden birini al. Genişletmek için tıkla... Düz Bitdo C alsam nasıl olur?
DMN dedi: Monster olan alınmaz. EasySMX X15 Kablosuz PC Denetleyici Gamepad PC Windows, Dizüstü Bilgisayar, Telefon, Anahtar, Hall Etkisi 3D Analog Çubuk ile Uyumlu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8bitdo 2C bütçen yetmiyorsa da bunu al. Easysmx 1400TL. 8bitdo 2C ise 1800TL şuan. Bu ikisinden birini al. Genişletmek için tıkla... 8 Bitdo 2C’nin rengi çok kötü geldi. DMN dedi: Monster olan alınmaz. EasySMX X15 Kablosuz PC Denetleyici Gamepad PC Windows, Dizüstü Bilgisayar, Telefon, Anahtar, Hall Etkisi 3D Analog Çubuk ile Uyumlu - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com 8bitdo 2C bütçen yetmiyorsa da bunu al. Easysmx 1400TL. 8bitdo 2C ise 1800TL şuan. Bu ikisinden birini al. Genişletmek için tıkla... Düz Bitdo C alsam nasıl olur?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Kasım 2024 #19 K4Fun dedi: 8 Bitdo 2C’nin rengi çok kötü geldi. Düz Bitdo C alsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Düz C şu dönem alınmaz.
K4Fun dedi: 8 Bitdo 2C’nin rengi çok kötü geldi. Düz Bitdo C alsam nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Düz C şu dönem alınmaz.
K K4Fun Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 531 26 Kasım 2024 #20 FANTECH EOS PRO’yu satın aldım teşekkürler herkese.