1000-1500 TL gamepad önerisi

Bütçe
1500

ShanksTaicho

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Yeni bir laptop aldım, araba yarışı otobüs oyunu tarzı oyunlar oynayacağım da önerebileceğiniz Bluetooth gamepad nedir acaba? Sorun çıkarmasın oyunlara laptopa uyumlu olsun yeter. Bütçem 1k ile 1.5k arası.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu al geç.

İlk 2 önerdiğin zaten arkadaşın bütçesi ile alakasız. Son önerdiğin de 2 günde bozulacak çakma bir kol. Önerdiğim kol TMR en güncel analog teknolojisini kullanan ürünlerden bir tanesi ki bu özellik Xbox 9. nesilde bile yok. Tartışmaya girmenin anlamı yok siz bir markayı bilmiyorsunuz diye bu onu kötü yapmıyor ama önerdiğiniz ürünler iyi ürünler değiller. Günümüzde ise 14 senelik F710 almanın bir alemi de yok bu fiyatta.

Son düzenleme:

Temu sence güvenilir bir platform mu?

Sarı siteden easysmx x15 almak veya temudan machenike g1 pro almak en mantıklısı, ikisi de üzmez bu fiyata. Bu fiyat seçeneğinde zaten fantech shooter 3 ve bu ikisi hariç seçenek yok. Ben olsam aralarında easysmx x15i seçerdim yarış oyunu için, machenike in tetik mesafesi kısa yarış oyunlarında zor olabilir gaz fren ayarlaması

Diğer arkadaşa beğenmedim atma nedenim de bu zaten. Gidip internete gamepad yazıp 500-1500TL arasında sadece gözünüze hoş geliyor diye ürün önermekle forum yürümez. Siz memnun kaldınız diye bu sizin kullandığınız ürünü o bütçe bandında iyi de yapmaz.
Evet. Belki şimdiye kadar 20 tane sipariş verdim. Temu üzerinden 10 bin TL üzeri harcama yapmışımdır bile.

Evet, machenike var şu an elimde kullanıyorum sorunsuz. Youtube a inceleme videosu da bıraktım hatta tek sorun kutuda hasardı lakin o da kola hasar vermemişti. Sorunlu ürün olursa değişim işlemlerinde yardımcı oluyorlar güvenilir bir platform

Kredi kartımdan izinsiz para çekti benim üstelik geldiğim birkaç gamepad ve mouse da 1 gün geçmeden çöp oldu ve kutusu daha önceden açılmış çıktı.

Benim iş arkadaşımda 1000TL kupon vardı onunla beraber 600TL'ye geldi kol. Şuan gümrükte eline ulaşmadı daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…