Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi bu aralıkta bir birikimim var ticaret yapmak istiyorum ama yeterli mi sizce?
Başlıkta gördüğünüz gibi bu aralıkta bir birikimim var ticaret yapmak istiyorum ama yeterli mi sizce?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 20 Ekim 2022 #2 Phreak dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bu aralıkta bir birikimim var ticaret yapmak istiyorum ama yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ufaktan başlayabilirsin. Ne yapacağına karar ver bence.
Phreak dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi bu aralıkta bir birikimim var ticaret yapmak istiyorum ama yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ufaktan başlayabilirsin. Ne yapacağına karar ver bence.
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 20 Ekim 2022 #3 Çanta takı vs alıp dolap Letgo gibi yerlerde satabilirsin. Sermaye artırıp asıl ticarete girersin.
Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 609 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #4 zeki1981 dedi: Ufaktan başlayabilirsin. Ne yapacağına karar ver bence. Genişletmek için tıkla... Barış Turan dedi: Çanta takı vs alıp dolap Letgo gibi yerlerde satabilirsin. Sermaye artırıp asıl ticarete girersin. Genişletmek için tıkla... Aklımda elektronik veya kıyafet ayakkı gibi şeyler var hocam.
zeki1981 dedi: Ufaktan başlayabilirsin. Ne yapacağına karar ver bence. Genişletmek için tıkla... Barış Turan dedi: Çanta takı vs alıp dolap Letgo gibi yerlerde satabilirsin. Sermaye artırıp asıl ticarete girersin. Genişletmek için tıkla... Aklımda elektronik veya kıyafet ayakkı gibi şeyler var hocam.
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 20 Ekim 2022 #5 Phreak dedi: Aklımda elektronik veya kıyafet ayakkı gibi şeyler var hocam. Genişletmek için tıkla... kıyafette iade olayı çok oluyor o yüzden sıkıntılı oluyor.
Phreak dedi: Aklımda elektronik veya kıyafet ayakkı gibi şeyler var hocam. Genişletmek için tıkla... kıyafette iade olayı çok oluyor o yüzden sıkıntılı oluyor.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 20 Ekim 2022 #6 Phreak dedi: Aklımda elektronik veya kıyafet ayakkı gibi şeyler var hocam. Genişletmek için tıkla... Ayakkabı ve elektronik için az bir sermaye ama çorap gibi bir şey ile başlayabilirsiniz. Ya da bir tekstil ile anlaşıp bir parti sweatshirt yaptırıp satabilirsiniz.
Phreak dedi: Aklımda elektronik veya kıyafet ayakkı gibi şeyler var hocam. Genişletmek için tıkla... Ayakkabı ve elektronik için az bir sermaye ama çorap gibi bir şey ile başlayabilirsiniz. Ya da bir tekstil ile anlaşıp bir parti sweatshirt yaptırıp satabilirsiniz.