1000-1500 TL klavye ve mouse önerisi

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Toplam 1000-1500TL arasında klavye ve mouse arıyorum, klavyede bilek desteği, RGB ve multimedya tuşları istiyorum. Mouse nispeten büyük boyutlarda olabilir, o da RGB olursa hoş olur. Marka takıntım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse için Tuf M3 önerebilirim. Klavye olarak bu fiyata istediğiniz kriterlerde model bulması zor. Yine de Razer Ornata V3 olabilir multimedya tuşu olarak fn tuşunu kullanırsın.

Toplam 1000-1500TL arasında klavye ve mouse arıyorum, klavyede bilek desteği, RGB ve multimedya tuşları istiyorum. Mouse nispeten büyük boyutlarda olabilir, o da RGB olursa hoş olur. Marka takıntım yok.
Hyperx pulse fire haste, kendim kullanıyorum yani sadece özelliğe göre onermiyorum merak etmeyin. Kucuk-orta boyutu var ve çok hafif hem rekabetçi oyunlarda hem de böyle açık dünya oyunlarında ağırlık vermiyor elinize çok uzun süre rahat oynuyorsun ayrıca delikleri hissedilmiyor. 1k tutuyor mouse eğer mekanik almayacaksan mouse bunu tercih et

Eger mekanik alacaksan bu süper bi klavye

O klavyenin yanında da
Buna bakabilirsin

Hocam klavye + mouse 1500tl bütçe var yanlış anladınız galiba.

Hocam mouse olarak Asus Tuf Gaming M3 önerebilirim. Klavye olarak Gamepower Ogre veya Logitech G213 önerebilirim.

Son düzenleme:
Corsair K55 Pro ve Perfomax Xotran tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…