1000-1500 TL modem önerisi

Mawa1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, TurkNet VDSL kullanıcısıyım, aldığım hızlar 50 download, 15 upload. Yaklaşık 2-3 haftadır akşam saatlerinde oyunlarda paket kaybı ve ping sorunu yaşıyorum ve 2 defa destek kaydı açmama rağmen TurkNet sorunun modemde olduğunu söylüyor. 2 Tane ZyXEL VMG3312-B10B modemle denedim fakat sorun çözülmedi, iki modem de 5-6 senelikti belki ondandır bilmiyorum. O yüzden artık yeni nesil bir modem almak istiyorum. Önceliğim ping ve paket kaybı sorunu yaşamamak, yani iyi bir QoS desteği. İleri de Fiber'e geçme ihtimalim olduğu için fiber desteklerse daha iyi olur. Şimdiden çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, bu modelin ac1200 gibi üst modellerinden farkı nedir acaba? Benim gibi online oyun oynayan bir kullanıcının aradaki fiyat farkını vermesine değer mi?
Kablolu olmadıkça her türlü bi miktar ping olur. Farkları ise birisi 2.4 ve 5ghz bantlarına sahip. N300 modeli ise sadece 2.4 ghz ile çalışıyor. Onun dışında ac1200 tabi daha hızlı. Birisi 300mbps maksimum. Diğeri ise 2.4+5ghz ile toplam 1200mbps.

Oyun oynarken interneti kablolu kullanıyorum. Kablosuz benim için neredeyse hiç önemli değil.

Oyun oynarken interneti kablolu kullanıyorum. Kablosuz benim için neredeyse hiç önemli değil.
İleride 100mbps kullanırım en falza diyorsan N300 modelini al ama 1000MBPS bandına çıkartmayı düşünüyorum almışken bütçem var en iyisini almayı düşünüyorum dersen ona göre öneririm.

İleride 100mbps kullanırım en falza diyorsan N300 modelini al ama 1000MBPS bandına çıkartmayı düşünüyorum almışken bütçem var en iyisini almayı düşünüyorum dersen ona göre öneririm.
Maalesef şuan öyle bir bütçem yok. Şuan bana kablolu bağlantıda oyunda ping ve paket kaybı yaşatmayacak bir modem lazım sadece

Maalesef şuan öyle bir bütçem yok. Şuan bana kablolu bağlantıda oyunda ping ve paket kaybı yaşatmayacak bir modem lazım sadece
Bu modem sorun çıkarmaz alabilirsin. Cat 6 kablo ile akar gider.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…