1000-1500 TL mouse önerisi

FurkanHLL

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Claw-palm karışık tutuyorum daha çok Claw'a yakın. Elim küçük tam boyutunu bilmiyorum ama 16.5-18 civarı gibi. Kablolu kablosuz fark etmez benim içim çok bilgim yok. Eğer kayıp yoksa kablosuz olabilir. Bütçe 1500TL civari eğer çok iyi kesin al derseniz 2K da olabilir ama 2K'yi geçmez. Razer Deathadder kullanmıştım önceden tutuşu hoşuma gitmişti.

Son düzenleme:
Claw-palm karışık tutuyorum daha çok Claw'a yakın. Elim küçük tam boyutunu bilmiyorum ama 16.5-18 civarı gibi. Kablolu kablosuz fark etmez benim içim çok bilgim yok. Eğer kayıp yoksa kablosuz olabilir. Bütçe 1500TL civari eğer çok iyi kesin al derseniz 2K da olabilir ama 2K'yi geçmez.

Sana önerebileceğim SteelSeries Prime FPS 2 ay önce fiyatı 700 liraydı şimdi 1500 olmuş ama aşırı güzel bir mouse incelemelerini falan izlersen rakiplerine göre gayet güzel bende kullanıyorum şu an.

HyperX Pulsefire Haste 2'ye ne diyorsunuz ?

Sana önerebileceğim SteelSeries Prime FPS 2 ay önce fiyatı 700 liraydı şimdi 1500 olmuş ama aşırı güzel bir mouse incelemelerini falan izlersen rakiplerine göre gayet güzel bende kullanıyorum şu an.
Neden bir anda o kadar artış oldu ? 800TL'deki rakiplerine göre mi iyi 1500Tl'de mi?

HyperX PulseFire Haste 2'ye ne diyorsunuz?

Neden bir anda o kadar artış oldu? 800TL'deki rakiplerine göre mi iyi 1500TL'de mi?

800 TL ikrn 1500 2000'deki rakiplerine göre çok kullanışlıydı büyük ihtimalle satıcılar bunu fark etti ve fiyat yükseltmesine gittiler. Ama dediğim gibi 1500 2000 bandındaki mouslar arasında en iyisi.

Prime alınmaz 1500TL'ye. Benim attığım fareden şaşma bu bütçede.
Hocam peki bu nasıldır?

Hocam peki bu nasıldır?

Şahsi olarak kullanmadım ama duyduklarıma göre alınabilecek bir mouse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı