1000-1500 TL mouse önerisi

Bütçe
1500

Bay Soru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben 1000 - 1500 TL civarı mouse arıyroum. Genelde oyun için kullanacağım. Ne tavsiye edersiniz?

Bunlar da OLED ekran olduğu için çok hoşuma gitti :)

Bu da özellik olarak çok iyi gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben 1000 - 1500 TL civarı mouse arıyroum. Genelde oyun için kullanacağım. Ne tavsiye edersiniz?

Bunlar da OLED ekran olduğu için çok hoşuma gitti :)

Bu da özellik olarak çok iyi gibi.
Furylevel z1 en iyisi olacaktir senin için

4 yıldır kullanıyorum dostum,ele oturan kullanışlı bir mouse,kendi programı ve özel ayarları var.
Dostum istediği kadar olsun özellikleri kötü ben de 2 yıl kullandım ondan sonra 450 TL'ye aldığım MM711 bile çok daha iyiydi ondan hayatımda mouse kullanmamışım dedirtti 200 ips oyunlar için yeterli değil üstüne 1-1.5 yılın ardından çift tıklama ve orta tuş bozulması gibi sorunları saymıyorum bile.

Dostum istediği kadar olsun özellikleri kötü ben de 2 yıl kullandım ondan sonra 450 TL'ye aldığım MM711 bile çok daha iyiydi ondan hayatımda mouse kullanmamışım dedirtti 200 ips oyunlar için yeterli değil üstüne 1.5 yılın ardından çift tıklama ve orta tuş bozulması gibi sorunları saymıyorum bile.
Hala dahi size yazarken kullanıyorum, dediğiniz sorunları yaşamadım. Memnunum ki arkadaşa öneriyorum:) kronik sorun açısından hayal kırıklığına uğratması en güç mouse, kullanırken siz bozmuşsunuzdur,başka açıklaması yok.

Hala dahi size yazarken kullanıyorum, dediğiniz sorunları yaşamadım. Memnunum ki arkadaşa öneriyorum:) kronik sorun açısından hayal kırıklığına uğratması en güç mouse, kullanırken siz bozmuşsunuzdur,başka açıklaması yok.
1 kez bile düşürmediğim gül gibi kullandığım fareyi ben bozduğum için özür dilerim hocam siz sorun yaşamadınız diye başkaları da sorun yaşamayacak diye bir durum yok keza sorun yaşayan çok gördüm.
Temu güvenilir mi peki ?
Güvenilir ama kargo AliExpress'e göre bir tık uzun sürüyor yaklaşık 15 güne gelir.

akakçe de bu mouse'un yorumlarına baktım. Genelde oyun oynayanlar pek memnun değilmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı