1000-1500 TL mouse önerisi

Bütçe
1500
Yav arkadaş aklımı çok çeldi be ). Hepsiburada ile olan olayı bi çözebilsem, direk alacam.
Muadili olan fareler 2000 TL'den başlıyor Aj159 Pro'nun gördüğüm tek eksisi yanında 1K dongle çıkmıyor 8K adaptörü manyetik şarj standının içine gömülü 2.4Ghz kullanmak için onu takıyorsunuz bilgisayara tabii yazılımdan ayarlayabiliyorsunuz kaç Hz kullanmak istediğinizi falan.

Şimdi 8k kullanabilmek için nasıl yapmam gerekiyor ?

Şimdi 8k kullanabilmek için nasıl yapmam gerekiyor ?
Şarj standını bağlayacaksınız bilgisayara ondan sonra farenin altındaki düğmeden 2.4Ghz moduna getireceksiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer kronik bir sıkıntısı yoksa AJ159 kağıt üstünde güzel mouse gibi duruyor.
Umarım yoktur gelince göreceğiz, redditte Aj159 Apex'de bağlantı sorunu yaşayanlar olmuş ama Pro ile ilgili sorun yaşayan pek göremedim.

Umarım yoktur gelince göreceğiz, Reddit'te AJ159 Apex'de bağlantı sorunu yaşayanlar olmuş ama Pro ile ilgili sorun yaşayan pek göremedim.

Ayrıca Ajazz'ın kendi sitesi hariç diğer sitelerde satılan Apex modelinin 3950 sensör kullanılmadığı iddia edilmiş doğruluk payı nedir bilmiyorum.

Ayrıca Ajazz'ın kendi sitesi hariç diğer sitelerde satılan Apex modelinin 3950 sensör kullanılmadığı iddia edilmiş doğruluk payı nedir bilmiyorum.
3950 sensör var Apex'te sadece Royuan veya Nordic MCU muhabbeti sıkıntı.

Umarım bizde sorun çıkmaz Royuan MCU 3950 sensörü kaldırmıyor olabilir, Pro'da 3395 sensör var büyük ihtimal onu kaldırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…